Netflix'in yeni dizisi Jupiter's Legacy'nin kadrosu belli oldu

Netflix'in yepyeni süper kahraman dizisi Jupiter's Legacy'nin kadrosu belli oldu. İşte Jupiter's Legacy'nin kadrosunun detayları...

Netflix'in yeni dizisi Jupiter's Legacy'nin kadrosu belli oldu
Yayın Tarihi: 11.02.2019 11:46:00

Mark Millar’ın uzun yıllara yayılan epik bir süper kahraman hikâyesi anlatan çizgiroman serisinden uyarlanan Netflix dizisi Jupiter’s Legacy’nin kadrosu belli oldu.

2017'de Mark Millar'ın kurduğu Millarworld'ü satın alan Netflix, geçtiğimiz yıl Mark Millar’ın hikayelerini konu alan dizi ve filmleri hayata geçireceğini duyurmuştu. Wanted, Kick-Ass ve Kingsman gibi daha önce sinemaya uyarlanan çizgiroman serilerinin yaratıcısı olan Mark Millar’ın Netflix tarafından uyarlanacak eserlerinden biri de Jupiter’s Legacy olarak açıklanmıştı.

Farklı nesillerden Amerikalı süper kahramanları göreceğimiz Jupiter’s Legacy dizisi, 1930’lu yıllarda süper güçlerine kavuşan, dünyanın ilk jenerasyon süper kahramanlarının maceralarını anlatıyor. Günümüzde artık özel güçlere sahip ve yaşlarına saygı duyulan ihtiyar koruyucular haline gelseler de, özel güçlere sahip çocukları ebeveynlerinin efsanevi ünlerine yetişmekte zorluk çekiyorlar. 

Merakla beklenen Jupiter’s Legacy’nin kadrosu belli oldu.




Spartacus dizisinin yaratıcısı olarak adını duyurduktan sonra Daredevil’da senarist ve yönetmen olarak yer alan ve son olarak Pacific Rim: Uprising filmini yazıp yöneten Steven S. DeKnight’ın yaratıcılığını üstlendiği Jupiter’s Legacy dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler belli oldu.

Jupiter’s Legacy dizisinde Josh Duhamel, Sheldon Sampson'ı (The Utopian) ve Leslie Bibb, Grace Sampson'ı (Lady Liberty) canlandıracak. Evli çiftin kendileri gibi süper kahraman çocukları Chloe ve Brandon'ı Elena Kamporious ile Andrew Horton oynayacak. Ben Daniels, Sheldon'ın kardeşi Walter Sampson'ı (Brainwave), Matt Lanter ise yakın arkadaşı ve iş arkadaşı George Hutchence'ı (Skyfox) canlandıracak.

Jupiter’s Legacy çok yakında Netflix'te...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR