Netflix'in The Punisher'ı iptal etmesine tepki yağıyor! Her şeyi Eminem başlattı

Netflix geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla The Punisher dizisini iptal ettiğini açıklamıştı. Böylece Marvel defterini kapatan Netflix için yeni bir dönem başladı. Ancak bu durumdan hoşnut olmayan izleyiciler olaya tepki gösterdi. Bunlardan biri de rap yıldızı Eminem'di...

Netflix'in The Punisher'ı iptal etmesine tepki yağıyor! Her şeyi Eminem başlattı
Yayın Tarihi: 23.02.2019 14:45:00

Geçtiğimiz günlerde yepyeni bir açıklamayla gündeme gelen Netflix, son olarak Marvel kaynaklı dizileri Jessica Jones ve The Punisher'ı iptal ettiğini açıklamıştı. 

Büyük bir izleyici kitlesi olan The Punisher dizisinin iptali ise herkesi çok üzmüş, kullanıcılar Netflix'e tepki göstermeye başlamıştı. İşte bu tepkilerin fitilini ateşleyen isim ise rap dünyasının yıldızı Eminem oldu.

Twitter üzerinden Netflix'e öfke kusan Eminem, The Punisher'ı iptal eden Netflix'e çok kızgındı.




Rap dünyasının çok sevilen isimlerinden Eminem, resmi Twitter hesabı üzerinden The Punisher'ı iptal eden Netflix'e tepki gösterdi.

Kelly Machine Gun'ın kendisine attığı diss sonrasında eski asi hallerine geri dönen Eminem, Twitter üzerinden Netflix'e ateş püskürdü. Çizgi romanlara ve süper kahramanlara ilgisiyle bilinen Eminem, The Punisher'ın iptal edilmesine çok üzülmüş gibi gözüküyor.

Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage dizileri ile başlayan iptal furyasına Jessica Jones ve The Punisher dizileriyle devam eden Netflix, Marvel dizileriyle ilgili büyük tepki görmeye devam ediyor.

Eminem gibi ünlü isimlerin de tepki gösterdiği Marvel dizileri iptal kararı Netflix'i bir süre daha zorlyacağa benziyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR