Netflix'in merakla beklenen filmi The Highwaymen’in ilk fragmanı yayınlandı

Netflix'in heyecanla beklenen yeni filmi The Highwaymen’in ilk fragmanı yayınlandı. Kevin Costner ve Woody Harrelson’ı buluşturan The Highwaymen filmi 29 Mart'ta Netflix'te olacak. İşte detaylar...

Netflix'in merakla beklenen filmi The Highwaymen’in ilk fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 21.02.2019 00:53:00

Geçtiğimiz yıl üçüncü Oscar adaylığını elde eden Woody Harrelson ve iki Oscar sahibi Kevin Costner’ın başrollerini paylaştığı Netflix yapımı suç ve drama filmi The Highwaymen'in ilk fragmanı yayınlandı.

The Blind Side, Saving Mr. Banks ve The Founder gibi ödüllü filmlerin yönetmeni olarak tanınan John Lee Hancock‘un etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi The Highwaymen filmi için heyecan dorukta...

Kevin Costner ve Woody Harrelson’ın Bonnie ve Cylde’ı yakalayan dedektifler Frank Hamer ve eski ortağı Maney Gault'u canlandırdığı merakla beklenen Netflix filmi The Highwaymen’in ilk fragmanı yayınlandı. 




Daha önce birçok kez gördüğümüz Bonnie ve Clyde öyküsüne farklı bir açıdan bakan film; Bonnie ve Clyde’ı yakalayan efsane dedektifler Frank Hamer ve Maney Gault'un şimdiye kadar anlatılmamış hikâyesini ekranlara taşıyor. FBI’ın tüm ekipleri ve en yeni adli tıp teknolojisi bu ölümcül ikiliyi yakalamaya yetmeyince, Teksas Eyaleti Özel Polis Birimi’nin iki eski üyesi bu işi sonlandırmak için sezgilerini ve eski usulleri kullanmak zorunda kalıyor.

The Highwaymen filminde Kevin Costner ve Woody Harrelson haricinde Kathy Bates, Kim Dickens, John Carroll Lynch, W. Earl Brown ve Thomas Mann gibi başarılı isimler eşlik edecek.

Dünya prömiyerini 10 Mart’ta South by Southwest Film Festivali’nde yapacak olan The Highwaymen filmi, 29 Mart'ta Netflix’te yayınlanacak.

İşte The Highwaymen filminin ilk fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR