Netflix'in heyecanla beklenen dizisi The Order için geri sayım başladı

Fantastik ve korku türlerini bir araya getiren Netflix dizisi The Order’ın ilk fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen The Order 7 Mart'ta Netflix'te olacak...

Netflix'in heyecanla beklenen dizisi The Order için geri sayım başladı
Yayın Tarihi: 22.02.2019 15:41:00

Dünyanın en çok izlenen online platformu Netflix, orijinal projelerinin sayısını arttırmaya devam ediyor. Marvel defterini kapattıktan sonra farklı konularda ve farklı tarzlarda hikâyeler öncelik veren Netflix, kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor. 

Bünyesinde barındırdığı projelerle adından söz ettiren Netflix, şimdi de Shelley Eriksen ve Dennis Heaton ikilisinin yaratıcılığını üstlendiği The Order dizisiyle kullanıcılarına yeni bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Başrollerini Ginger Snaps ile tanınan Katharine Isabelle, Jake Manley, Sarah Grey, Sam Trammell ve Max Martini gibi isimlerin paylaştığı The Order dizisi fantastik ve korku türlerini bir araya getiriyor. 



The Order dizisinin konusu ise şöyle:


The Order dizisi; gizli bir topluluk olan The Order'a katılan Jack Morton isimli bir üniversite öğrencisi üzerine kurulu bir hikayeyi ele alıyor. Jack büyü, canavarlar ve entrika dolu dünyada derine indikçe karanlık aile sırlarını, kurt adamlar arasındaki savaşı ve karanlık sanatları keşfediyor.

İlk fragmanıyla oldukça dikkat çeken The Order dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Merakla beklenen The Order dizisi 10 bölümlük ilk sezonuyla 7 Mart 2019 tarihinden itibaren Netflix'te olacak. 

İşte The Order dizisinin ilk fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR