Netflix'in fenomen dizisi Altered Carbon'un 2. sezon fragmanı yayınlandı! Bomba gibi dönecek

Netflix'in orijinal yapımlarından olan ve oldukça sevilen Altered Carbon'un 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon oyuncu kadrosuyla ikili bilgiler veren Altered Carbon 2. sezon fragmanı heyecanı iyice katladı. İşte detaylar...

Netflix'in fenomen dizisi Altered Carbon'un 2. sezon fragmanı yayınlandı! Bomba gibi dönecek
Yayın Tarihi: 25.02.2019 14:21:00

Richard K. Morgan’ın dünyaca ünlü romanından uyarlanan Altered Carbon dizisi, günümüzün 300 yıl ilerisinde; insan bilincinin dijital ortama aktarılabildiği ve ölümün ortadan kalktığı bir atmosferde geçiyor.

Netflix'in orijinal yapımlarından olan Altered Carbon ilk sezonuyla çok sevilmiş ve kısa sürede platformun en çok izlenen yapımlarında biri olmuştu. Altered Carbon'un 2. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Birkaç gün önce de Altered Carbon 2. sezon fragmanı yayınlandı. 

Netflix'in çok sevilen dizisi Altered Carbon 2. sezon fragmanında yeni sezonda yer alacak oyuncuları ve canlandıracakları karakterleri görmek ise heyecan iyice katladı. Peki Altered Carbon 2. sezonda hanig oyuncular yer alıyor? Kim kimdir?



Altered Carbon 2. sezon başrolünde Anthony Mackie’nin yer alacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Anthony Mackie, Altered Carbon ilk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs karakterine hayat vermeye hazırlanırken kadroya yeni eklenen Renee Elise Goldsberry’i, Takeshi’ye sadık devrimci lider Quellcrist Falconer karakteriyle göreceğiz.

Luke Cage”den hatırladığımız Simone Missick ise Altered Carbon 2. sezonunda, üstün becerilere sahip bir kelle avcısı olan Trepp rolünde karşımıza çıkacak.




Öte yandan Altered Carbon 2. sezonda Torben Liebrecht, Takeshi’nin peşindeki özel kuvvetler komutanı Ivan Carrera’ya hayat verirken, James Santo ise güçlü Yakuza lideri Tanaseda Hideki’yi canlandıracak. Ayrıca Chris Conner ve Dina Shihibi de Altered Carbon 2. sezon izleyici karşısına çıkacak.

Altered Carbon 2. sezon, 8 bölüm halinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

Altered Carbon 2. sezonuyla çok yakında Netflix'te olacak...

İşte Altered Carbon 2. sezon fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR