Netflix'in çok sevilen dizisi Tepedeki Ev 2. sezon onayını aldı! Korkmaya hazır olun

2018’e damga vuran Netflix dizilerinden Tepedeki Ev, 2. sezon onayını aldı. İşler biraz değişecek ama Tepedeki Ev 2. sezon için heyecan dorukta. Peki Tepedeki Ev 2. sezonda neler değişecek? İşte detaylar...

Netflix'in çok sevilen dizisi Tepedeki Ev 2. sezon onayını aldı! Korkmaya hazır olun
Yayın Tarihi: 23.02.2019 14:58:00

Son zamanların en başarılı korku dizisi olarak Netflix'te yayınlanan ve izleyenleri kendine hayran bırakan Tepedeki Ev dizisi 2. sezon onayını aldı.

Ekim 2018'de ilk sezonuyla Netflix'te yayınlanan Tepedeki Ev dizisi, kısa süre sonra adeta fenomen haline gelerek, Netflix platformunun "mutlaka izlenilmeli denilen" orijinal yapımları arasında da yerini aldı. 

Crain ailesinin hikayesini anlatan Tepedeki Ev dizisi sadece konusu ve gidişatıyla değil, çekimleri ve detaycılığıyla da bir solukta bitirilecek bir dizi olarak izleyen herkesi mest etti. Fakat Tepedeki Ev dizisinde Crain ailesinin hikayesi tamamlandı. Peki Tepedeki Ev 2. sezonda neler olacak?




Tepedeki Ev 2. sezonda Crain ailesinin hikayesi anlatılmayacak ancak dizi hayaletli ev antolojisine dönüşecek. İlk sezonda orijinal adı The Haunting of Hill House olan Tepedeki Ev dizisinin 2. sezonda adı The Haunting of Bly Manor olacak. 

Yani Tepedeki Ev 2. sezonda yepyeni bir hayaletli ev hikayesi ele alınacak. Tabi ki bu durumda bütün oyuncu kadrosunun değişeceği anlamına geliyor. Fakat korkmak için daha çok bekleyeceğiz. Çünkü The Haunting of Bly Manor 2020 yılında Netflix'te olacak...

Bly Manor nedir?” diye merak edenler içinse kısaca şöyle anlatalım:

Henry James‘in kaleme aldığı The Turn of the Screw romanındaki mekan Bly Manor. Hikaye iki yetim çocuk için tutulmuş özel bir öğretmenin etrafında gelişiyor. Bu ilginç evde işler kısa sürede garipleşmeye başlıyor. Ancak genç öğretmen tüm bunları çözmeye ve anlamaya çalışırken çok daha çarpıcı ve beklenmedik bir gerçekle karşılaşıyor. 

Tepedeki Ev 2. sezonuyla 2020 yılında Netflix'te olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR