Netflix ne kadar oldu? Netflix en ucuz izlenme fiyatı

Dünyada ve ülkemizde son yılların en popüler dizi film platformu olan Netflix'te üyelikler kaç TL? Netflix'in abonelik fiyatları ne kadar? Dizi ve film severlerin adresi Netflix'in yeni abonelik ücretlerini ve en ucuz Netflix abonelik fiyatını sizler için araştırdık...

Netflix ne kadar oldu? Netflix en ucuz izlenme fiyatı
Yayın Tarihi: 20.06.2019 14:15:00

Dizi ve film severlerin adresi Netflix, abonelik ücretlerine zam yaptı! Dünyada ve Türkiye'de ününü son yıllarda artıran ve milyonlarca abone kazanarak zengin içerikler üretmeye başlayan Netflix, Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Milyonlarca dizi ve filmi HD kalitede izleyebileceğiniz Netflix'te yeni abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Film ve Dizi severler Netflix'e gelen zamların ardından yeni Netflix abonelik ücretlerini araştırıyor. Geçtiğimiz Mart ayında da zam gelmiş ve Netflix abonelikleri pahalı eleştirileri almaya başlamıştı. Netflix'in yeni aylık abonelik fiyatlarını sizler için araştırdık...

2019 HAZİRAN NETFLİX ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?


İlk 1 Ay ücretsiz olarak deneyebileceğiniz Netflix'in 2019 yılı Haziran ayı itibariyle abonelik ücretlerine zam geldi. Netflix aylık abonelik fiyatları, paketlere göre yüzde 10 ila 25 arasında zamlandı. 

Netflix temel paket aylık ücreti 17,99 TL, standart paket aylık 29,99 TL ve özel paket aylık 41,99 TL oldu. Dizi ve film severler Netflix'e gelen zamlardan sonra biraz üzülse de fiyatlar yine de mâkul gözüküyor.


Netflix'in temel paketiyle izleyiciler tek bir cihazdan Netflix içeriklerine erişebiliyor ve içerikte standart çözünürlük sağlanıyor. Standart pakette ise hem telefon hem de tablet veya bilgisayardan Netflix içeriklerine erişebilmek mümkün oluyor. Ayrıca Netflix içeriklerini HD - 720p kalitesinde izleme şansı da bulunuyor. Netflix özel - premium paket ise aynı anda 4 cihaza kadar netflix içeriklerine erişim imkanı hem de 4K HD'ye kadar Ultra HD performansı sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR