Netflix Marvel defterini kapattı! The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ettiğini duyurdu

Dünyanın en çok izlenen online platformu Netflix Marvel defterini resmen kapattığını duyurdu. Netflix The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ederek bir dönemi kapattı. Peki şimdi ne olacak? Marvel dizileri başka bir platformda mı yayınlanacak? İşte detaylar...

Netflix Marvel defterini kapattı! The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ettiğini duyurdu
Yayın Tarihi: 20.02.2019 23:38:00

Dünyanın en çok izlenen film ve dizi platformu Netflix, Marvel dönemini son kararıyla tamamen kapattı. Netflix son olarak The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ettiğini duyurdu. Peki şimdi ne olacak? Marvel dizileri başka bir platformda mı yayınlanacak?

Netflix sevilen Marvel dizilerinden ilk olarak Iron Fist'i iptal etmiş ardından geniş kitlelerce çok sevilen Luke Cage ve Dare Devil'in iptal haberleri peş peşe ilan edilmişti. Hal böyle olunca Netflix kullanıcıları gözlerini The Punisher ve Jessica Jones dizilerine çevirdi.

Beklenen haber geçtiğimiz gün geldi. Netflix, The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ettiğini duyurdu. Böylelikle Netflix, Marvel dönemini tamamen kapattı. Peki şimdi ne olacak? Marvel dizileri başka bir platformda mı yayınlanacak?




Netflix'te izleyiciyle buluşan ve çok sevilen The Punisher ikinci sezonun ardından Jessica Jones ise üçüncü sezonun ardından ekrana veda ediyor. Böylece Netflix de Marvel defterini resmen kapatıyor. Peki şimdi ne olacak? Marvel dizileri başka bir platformda mı yayınlanacak?

Bu konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ama Marvel'ın netflix'e rakip bir platform kurma hazırlığında olduğu kulaktan kulağa konuşuluyor. Ancak bu dizilerin kurulması beklenen yeni Marvel platformunda devam edip etmeyeceği hala gizemini koruyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR