Nerede Oy Kullanacağım YSK 2019 İstanbul Seçimleri oy kullanma adresi öğren

2019 YKS seçim listeleri açıklandı. 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçiminde oy kullanacak vatandaşlar Nerede oy kullanacağım? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Bu haberimizde oy kullanma adresi öğrenme ve sorgulamayı hazırladık...

Nerede Oy Kullanacağım YSK 2019 İstanbul Seçimleri oy kullanma adresi öğren
Yayın Tarihi: 21.06.2019 18:51:00

YSK, 31 Mart İstanbul Büyükşehir BElediye seçimlerinin yenilenmesine karar verince, İstanbul'da milyonlarca seçmen yeniden oy kullanmak için sandık başına gidecek! 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde vatandaşlar oy kullanma yerlerini öğrenmek için kolları sıvadı. 23 Haziran YSK İstanbul Seçimleri Oy kullanma adresi öğrenme ve sorgulama ekranı araştırılıyor.

YSK tarafından hazırlanan ve ilan edilen seçmen listelerinde, bu seçimde önceki seçimden 63 bin kişi çıkartıldı! 63 bin kişi kısıtlı veya diğer nedenlerden dolayı oy kullanamayacak olduklarından bu seçim listesinde yer almadı. 23 Haziran seçimlerine artık saatler kaldı! Milyonlarca İstanbullu 23 Haziran Pazar günü sabah saatlerinden akşam mesai sonu saatlerine kadar sandık başında oyunu kullanacak.


YSK SEÇMEN KAYDI SORGULAMA - 23 HAZİRAN NEREDE OY KULLANACAĞIM?

E-devlet üzerinden YSK Seçmen kaydı sorgulama işlemi yapılabiliyor. Buna göre E-Devlet uygulamasına üyeliğinizle giriş yapmanız gerekiyor. E-Devlet'e giriş yaptıktan sonra Yurt İçi Seçmen Sorgulama butonunu arayıp bulacaksınız. Ardından buraya tıkladığınızda yurt içi seçmen kütüğü bilgilerinize anında ulaşabilirsiniz.

23 Haziran İstanbul Seçimlerinde nerede oy kullanacağınızın yanıtını da yukarıda yer verilen şekilde giriş yaptığınız bölümde görebileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR