Murat Karabova kimdir? Nereli Ece Erken ve Berkay üzerinden reklam mı yaptı

Murat Karabova kimdir? Murat Karabova kimdir nereli kaç yaşında merak ediliyor. Adı Seda Sayan'ın eski sevgilisi olarak duyuran Murat Karabova, şimdide doğum günü sonrası yaşananlarla gündemde. Peki Murat Karabova kimdir? Nereli, kaç yaşında.

Murat Karabova kimdir? Nereli Ece Erken ve Berkay üzerinden reklam mı yaptı
Yayın Tarihi: 20.02.2019 16:24:00

Murat Karabova kimdir? Murat Karabova reklam mı yaptı? Adı Seda Sayan'ın eski sevgilisiyken duyuran Murat Karabova, dün doğum günü gecesinde Berkay ve Ece Erken olayı işlendi. Berkay ve Ece Erken'in yakınlaştığı haberlerinde hep doğum günü olan ismin Murat Karabova olduğu ortaya çıktı.

Murat Karabova reklam yaptı iddiası

Sosyal medyada haberi girdikden 2 dakika sonra Ece Erken ve Berkay haberini yalanlaması, haberi sen yaptın reklam yaptırdın yorumlarına neden oldu. Ancak Ece Erken, Berkay ve Özlem Ada şahin halen Murat Karabova yanında. Peki Murat Karabova kimdir?

Murat Karabova kimdir? 

İsmi Seda Sayan ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Murat Karabova 1971 yılında doğdu. Magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve adı daha önce pek çok farklı isimle geçen Murat Karabova, galericilik yapıyor.

Murat Karabova Ağustos'ta da Seda Sayan ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak çiftin yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Seda Sayan, Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni etrafındakıilerin ‘o adama dikkat et!' uyarılarında bulunması. Bir diğer iddia Murat Karabova'ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar'ın baktığı ve ikilinin yeniden bir araya gelmesinin iddia edilmesi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR