Muhiku, Kurumsal Hediye Seçenekleriyle Şirketlerin Gözdesi

Muhiku, kurumsal hediye seçenekleriyle ekip arkadaşlarınız, iş ortaklarınız ve müşterileriniz ile olan ilişkilerinizi güçlendiriyor. Sizin için özenle hazırlanan ve tek bir kutuyla hayatın pek çok alanına dokunan hediye kutularıyla insan ilişkilerinizi ve şirket ilişkilerinizi sağlamlaştırıyor.

Muhiku, Kurumsal Hediye Seçenekleriyle Şirketlerin Gözdesi
Yayın Tarihi: 12.10.2020 23:22:00

Muhiku, kurumsal hediye seçenekleriyle ekip arkadaşlarınız, iş ortaklarınız ve müşterileriniz ile olan ilişkilerinizi güçlendiriyor. Sizin için özenle hazırlanan ve tek bir kutuyla hayatın pek çok alanına dokunan hediye kutularıyla insan ilişkilerinizi ve şirket ilişkilerinizi sağlamlaştırıyor.
 
Mutlu bir çalışan, beraberinde başarıya ulaşmış pek çok işi de getirir. Ülkece hem şirketler hem de çalışanlar için zor günler geçirdiğimiz bu günlerde çalışanlarınızın motivasyonu düşmüş olabilir. Çalışanlarınızı mutlu etmek ve motivasyonlarını arttırmak adına onlar için kendi seçtiğiniz konseptlerde hediye kutuları oluşturabilirsiniz. Böylelikle çalışanlarınıza kendilerinin de yaptıkları işlerin de sizin için ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatabilirsiniz.
 
Muhiku’nun kurumsal hediye seçenekleri özel günlerde de en büyük destekçiniz. Yılbaşında, bayramlarda, çalışanlarınızın doğum günlerinde Muhiku’nun sizler için özel olarak tasarlayacağı kurumsal hediye kutusu seçenekleriyle çalışanlarınızı mutlu edebilirsiniz. Hatta bebek bekleyen çalışanlarınızı bu konsept ile hazırlanan hediye kutularıyla ilk siz tebrik edebilirsiniz.
 
Yıllardır çalıştığınız firmalara minik bir jest yapmaya ne dersiniz? Onlar için oluşturacağınız kurumsal hediye kutusu seçenekleriyle ortaklarınız ile aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Belki de böylelikle yeni ortaklıklara bile imza atabilirsiniz.
 
Yıllardır sizden alışveriş yapan müşterilerinizi küçük bir hediye ile mutlu etmek çok kolay! Müşteri memnuniyetinin ne denli önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Muhiku, bunun bilincinde olan nadir hediye firmalarından bir tanesi. Muhiku’nun kurumsal hediye kutusu seçenekleri ile müşterilerinizi de mutlu edebilirsiniz. Onlar için oluşturacağınız hediye kutularıyla müşterilerinizin kalbine dokunabilirsiniz. Mutlu müşteriler beraberinde pek çok müşteriyi de size getirecektir.

Sevdiklerinizi Mutlu Edebileceğiniz Hediye Önerileri

Sevdiklerinizi Muhiku ile mutlu etmek ister misiniz? Muhiku, hem sizlerin hem de sevdiklerinizin mutluluğunu düşünen nadir hediye firmalarından bir tanesi. Muhiku’nun hediye kutuları yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Sizin için seçtiğimiz hediye önerileri ve daha fazla hediye seçeneği ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkeğe Hediye Kutusu, Muhiku’nun erkekler için özel olarak hazırladığı hediye kutularından bir tanesidir. Erkeğe Hediye Kutusu ile sevgilimizi, babamızı, en yakın erkek arkadaşımızı ve çevremizde bulunan daha pek çok erkeği mutlu edebiliriz. Özenle hazırlanan bu şık hediye kutusu ile onların kalbine yumuşacık bir dokunuş yapabiliriz. Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde bulunan parçalar ise şu şekilde:
 
  • %100 Arabica Brezilya Kahvesi
Bilindiği üzere dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden bir tanesi Arabica kahve çekirdekleridir ve dünyanın en kaliteli kahvelerinin yetiştiği bölge de Brezilya’dır. Muhiku bu kahve çeşidiyle sevdiklerinize en kaliteli kahveyi tatma fırsatı sunuyor.
  • Yade Kahveli Aromaterapi Mum
Kadınlar kadar erkekler de mumla aydınlatılmış bir ortamın loşluğunda sohbet etmeyi ya da kendisiyle baş başa kalmayı sever. Özellikle bu mum muhteşem bir kahve kokusuna sahipse. Işığıyla birlikte ortama muhteşem bir kahve kokusu yayacak bu mum ile sevdiklerinizin yaşam alanlarını renklendirebilirsiniz.
  • Eyüp Sabri Tuncer Tıraş Kolonyası
Eyüp Sabri Tuncer’in tıraş kolonyası ile erkeklerin tıraş rutini keyifli bir hal alıyor. Hem muhteşem kokusuyla hem de verdiği ferahlık hissi ile erkekler bu kolonyadan vazgeçemeyecek.
  • Siyah Roller Tükenmez Kalem
Siyah roller tükenmez kalem ile sevdikleriniz en özel anlarını sizin ona hediye ettiğiniz bu kalem ile ölümsüzleştirecektir.
  • Seçeceğiniz Bir Kitap
Seçeceğiniz bir kitap ile sevdiklerinizi esrarengiz kahramanların hayatlarına konuk edebilirsiniz.
  • Şık Siyah Seramik Kupa
Şık siyah seramik kupa sevdiklerinizin kahve keyfine en güzel şekilde eşlik edecek ve kahve keyiflerine şıklık katacaktır.
  • Kahve Bilgi Kartı
Sevdiklerinizin tattıkları yeni lezzetler hakkında bilgi edinmesini sağlayacaktır.

Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu

Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu bir kadına ne kadar güzel olduğunu söylemenin en nahif yollarından bir tanesi. Muhiku’nun en kaliteli ürünleri seçerek oluşturduğu bu hediye kutusu ile çevrenizde bulunan kadınları şımartabilirsiniz. Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu’nun içerisinde bulunan ürünler:
 
  • Godiva Masterpieces Fındıklı Çikolata
Tatlı krizlerini Godiva’nın fındıklı çikolatasından başka hangi tatlı yatıştırabilir ki? Bu lezzetli çikolata ile çevrenizdeki kadınların mutluluğuna mutluluk katabilirsiniz.
  • Hibiskus Çayı
Sakinleştirici ve dinlendirici etkisiyle günün yorgunluğuna iyi gelecek en lezzetli aromaya sahip çay çeşitlerinden bir tanesidir.
  • Perfume Jewels Pure Love El & Vücut Kremi - Eyüp Sabri Tuncer
Yumuşacık dokusuyla ve çabuk emilebilen yapısıyla ipek gibi bir ten artık hayal değil!
  • Ahşap Tarak
Sevdiğiniz kadınların ipeksi saçlarına güzellik katacak cinsten bir tarak ile onlara daha güzel hissettirebilirsiniz.
  • %100 Doğal Defne Sabunu
Kadın üreticiler tarafından üretilen bu sabun %100 doğal yapısıyla tüm kadınların gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürün.
  • Doğal Vücut Lifi
Sevdiğiniz kadınlar doğal vücut lifi sayesinde ipeksi bir tene kavuşacak.
  • Yasemin Aromalı Mum
Bulunduğu ortama yaydığı enerji ve muhteşem kokuyla farklı bir hava katacak.

Muhiku En Özel Anlarınızda Daima Sizinle

Muhiku; Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, Avukatlar Günü, Sevgililer Günü, yılbaşı, bayramlar ve daha pek çok özel anda sizi ve sevdiklerinizi yalnız bırakmıyor. Bu özel günlerde sevdiklerinize ve dostlarınıza armağan edebileceğiniz en özel hediye kutusu seçeneklerini sizler için hazırlıyor.
 
Sevdikleriniz için hazırlayacağınız sürpriz doğum günlerine eşlik edecek hediye kutuları ya da sevgilinizle hayatınızı birleştirmek isteyeceğiniz o özel ana eşlik edecek aşk dolu bir hediye kutusu ile sevdikleriniz ile paylaştığınız özel anlar daha da anlam bulacak.
 
Yaşadığımız tüm özel anlar sevdiklerimizin bize eşlik etmesiyle anlam kazanır. Eğer sevdiklerinize fiziken eşlik edemiyorsanız üzülmeyin. Çünkü Muhiku hazırladığı hediye kutularıyla sevdiklerinize sizin yerinize eşlik ediyor. Daha doğrusu bu hediye kutuları ile sevdiklerinizin sizi yanında hissetmesini sağlıyor. Türkiye’nin dört bir tarafına sevgi dağıtan Muhiku, uzaklarda bulunan sevdiklerinizi de unutmuyor.
 
Muhiku’yu ziyaret etmek için: https://muhiku.com/
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR