Müge Anlı Satı Ermiş öldürüldü mü? Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül 2019

Satı Ermiş nerede? 6 çocuk annesi Satı Ermiş öldürüldü mü? Satı Ermiş 1 aydan beri kayıp. Dün işlenmeye başlayan Satı Ermiş dosyasında Satı Hanım nerede, bulundu mu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni günde Satı Ermiş aranıyor. Satı Ermiş'in hayatını ve biyografisi sizler için derledik.

Müge Anlı Satı Ermiş öldürüldü mü? Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül 2019
Yayın Tarihi: 26.09.2019 09:57:00

Zonguldak Gökçebeyli'de yaşayan 52 yaşındaki Satı Ermiş, 1 ay önce Ankara Beypazarı'nda kayboldu. Annesini aramak için programa gelen kızı ise annesinin en son Feyat beyle görüştüğümü söyledi. Dün de Feyat Bey, canlı yayına katıldı. Satı Ermiş'in telefon sinyali ise son olarak ormanlık bir bölgede görülmüş. Kaybolmadan bir gün önce de görüştüğü kişi anlatılanlara göre Feyat bey. Ancak sıkıntılı olan durum Feyat Bey'in Satı hanıma verdiğini söylediği sim kart ile cumartesi günü görüşülmesi oldu. Hal böyle olunca 52 yaşındaki Satı Ermiş nerede? Satı Ermiş'i Feyat bey mi öldürdü? Satı hanıma ne oldu?  her yerde aranmaya başladı. 



Satı Ermiş'den haber alınamıyor


Dün Müge Anlı'ya katılan Feyat Araz ise Ermiş'in numarasını parktan aldığını ve onu 3 aydır tanıdığını söyledi. Satı hanımın kızının kendisine "yalan söylüyorsun benim kuzenimde senin telefonun 6 aydır nasıl var" demesi üzerine Feyat bey, "Annen benimle otelde görüştükten sonra 15 kişiyle daha görüşmüş." diye konuştu. 

Öte yandan Satı hanımla görüştüğü günü net olarakhatırlamayan Feyat Ayaz ise resmi olarak Satı hanımın görüştüğü son kişi. Çünkü en son onunla telefonda görüşmüş. Fakat Feyat beyin ısrarla sim kartı verdiğini söylemesi ise ortalığı karıştırdı. Çünkü bu durumda Satı Ermiş'in başına Feyat bey bir şeyler getirdi. 

Suçlu Feyat Ayaz mı?

Feyat Ayaz'ın günleri karıştırdığını ya da sim kartı vermediğini söyleyen Müge Anlı ise bu konuda bir türlü Feyat'ı ikna edemedi. Herkes üzerine gittikçe sinirlenen Feyat Ayaz'ın öfkeli halleri ise kimsenin hoşuna gitmedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR