Müge Anlı nereli? Kaç yaşında? Evli mi

ATV'de yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayıp sunan Müge Anlı kimdir çok merak edildi. Kendine has sıcak ve samimi tarzıyla çok dikkat çeken Müge Anlı nereli? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu detayları araştırdık bulduk.

Müge Anlı nereli? Kaç yaşında? Evli mi
Yayın Tarihi: 3.09.2019 10:17:00

ATV ekranlarında bu yıl hem Güven Bana hem de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı'nın hayatı çok merak ediliyor. Samimiyeti ve dürüstlüğü ile yıllardır kayıp insanları bulan, aileleri kavuşturan, cinayetleri aydınlatan Müge Anlı nereli? Müge Anlı yaşı kaç? Müge Anlı evli mi? gibi sorular her yerde aranıyor. Biz de bu soruları sizler için araştırdık bulduk.



MÜGE ANLI NERELİ? 


19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Müge Anlı'nın babası İlhan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Sonrasında meslek hayatına başlayan Anlı, uzun bir süre gazetede ve kanallarda magazin biriminde çalıştıktan sonra Posta Gazetesi'nde köşe yazdı. Ardından ekranlara transfer olan Müge Anlı, Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon sonunda programa Pakize Suda ile devam eden Anlı, ATV'ye transfer oldu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başladı.

Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Adı Lidya Akdağ'dır. 

MÜGE ANLI EVLİ Mİ?

Şu an evli olmayan Müge Anlı, yukarda söylediğimiz gibi bir evlilik geçirdi ve Burhan Akdağ'dan tam 12 yıl önce boşandı. Şimdi annesi ve kızıyla yaşayan Müge Anlı'nın Lokum adında bir köpeği de var. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR