Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat 2019 Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor

48 yaşındaki Adem Kara 2017 yılının Mart ayında öldürüldü. Evinin yakınındaki kuyuda cesedi bulunan Adem Kara'nın kardeşleri katili bulmak için Müge Anlı'ya katıldı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat 2019 Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor
Yayın Tarihi: 20.02.2019 10:13:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz haftadan beri Adem Kara cinayeti konuşuluyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Adem Kara, 2017 yılının Mart ayında öldürüldü. Aile yakınlarının kayıp ihbarından tam 15 gün sonra Adem Kara'nın cesedi evinin yakınlarında bir su kuyusunda bulundu. Müge Anlı Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat günü ise Hakan Kara üzerindeki şüpheler iyice arttı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor?

Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor? - Müge Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat 2019

Tam 2 yıldır aydınlatılamayan cinayet geçtiğimiz haftadan beri Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ele alınıyor. Adem Kara'nın kardeşleri katilin ya da cinayeti bilenin amca oğulları Hakan Kara olduğunu düşünüyor. Hatta bir diğer iddia da Hakan Kara'nın, Adem Kara'nın cesedinin kokusunu bastırması için bahçesine ölü bir kaz astığı yönünde...

Adem Kara'ya en yakın kişinin kendisi olduğunu iddia eden Hakan Kara ise kimsenin bilmediği çeşitli iddialar ortaya atınca şüpheleri kendisine çekiyor. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor?




Adem Kara'nın Ankara'ya gittiğini söyleyen Hakan Kara, yakın arkadaşı gittikten sonra onun izni olmadan keçilerini bile satmış. 

Başına aldığı darbe sonucu ölen Adem Kara'nın cesedi, kuyudan üzerinde gömlek ve boxerla çıkartılıyor. Arkadaşının bu şekilde uyuduğunu söyleyen Hakan Kara ise ısrarla Adem Kara'nın o gece evine gelmediğini iddia ediyor.

Fakat Adem Kara, kendi evinde ölse bile cesedin kuyuya atılması için katil Hakan Kara'nın evinin önünden geçmesi gerekiyor. 

Bir diğer soru işareti ise Adem Kara'nın cesedinin bulunduğu kuyunun yerini aileden tek bilen kişi ise Hakan Kara...

Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Adem Kara cinayetiyle ilgili ipuçları Hakan Kara'yı mı işaret ediyor?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR