Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Eylül 2019 Tülin Beygirci'nin katili kim?

ATV ekranlarının fenomen gündüz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Eylül perşembe günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Her gün birbirinden ilginç olayların ele alındığı Müge Anlı'da bugün kan donduran bir cinayet ortaya çıktı. Hal böyle olunca Tülin Beygirci'nin katili kim? çok merak edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Eylül 2019 Tülin Beygirci'nin katili kim?
Yayın Tarihi: 12.09.2019 10:28:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Eylül 2019 Tülin Beygirci'nin katili kim?  sorusu herkesin aklını kurcalama başladı. 11 Eylül günü ortaya çıkan kan donduran olaya göre kanser tedavisi gören Tülin Beygirci Bursa'nın Gemlik ilçesinin Kumla beldesinde 50 farklı yerinden bıçaklanarak öldürdü. Peki Tülin Beygirci'yi kim öldürdü?



MÜGE ANLI TÜLİN BEYGİRCİ'Yİ KİM ÖLDÜRDÜ? 12 EYLÜL 


Müge Anlı kan donduran olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı 12 Eylül günü açıklanan olaya göre: Tülin Beygirci, Gemlik kumla'da yalnız yaşayan 48 yaşındaki kadın fabrikada çalışıyordu. 10 yıl önce eşinden boşanan Beygirci oğlu ve annesinden başka kimsesi yoktu. 

Evinden işine işinden evine giden kadın 11 Eylül günü işe gitmeyince Tülin Beygirci'yi arkadaşları merak etti. Ardından servis şöförünün evine gitmesiyle acı gerçek ortaya çıktı. Eve giren polis genç kadını 50 yerinden bıçaklanmış olarak buldu. Zaten kanser tedavisi gören Tülin Beygirci'nin katili kim her yerde aranıyor.

Kapısında ya da evinin herhangi bir yerinde zorlama olmayan Tülin Hanım'ı öldüren caninin tanıdığı biri olduğu iddia ediliyor. Mahallelinin bildiği kadarıyla bir husumeti bir düşmanı olmayan Tülin Beygirci'nin ne seple katledildiği detaylıca araştırılıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR