Müge Anlı canlı izle bugünkü itiraf ne oldu? Mahmut Aykurt ne anlattı? İşte beklenen itiraf

ATV'nin fenomen gündüz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül salı günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programda bir süredir ele alınan Burhan Aykurt'un kaybında şüpheli ifadeleriyle dikkat çeken ağabeyi Mahmut Aykurt günler sonra itirafıyla herkesi şoke etti. işte Mahmut Aykurt'un o itirafı...

Müge Anlı canlı izle bugünkü itiraf ne oldu? Mahmut Aykurt ne anlattı? İşte beklenen itiraf
Yayın Tarihi: 24.09.2019 10:10:00

ATV'nin 12 yıldır devam eden ve hafta içi her gün ekranlara gelen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert  son birkaç haftadır Burhan Aykurt'un kaybını araştırıyordu. 29 Kasım 2018 tarihinde Muğla'da esrarengiz bir şekilde kaybolan Burhan Aykurt'un ağabeyi Mahmut Aykurt dün canlı yayında "Müge Hanım size arkada anlatacağım diyerek herkesi şaşırttı." Peki Mahmut Aykurt neyi itiraf etti? İşte 24 eylül salı günü Müge Anlı yeni bölümde yaşananlar...

Kardeşinin kaybı ile iglili şüpheli ifadeleriyle dikkat çeken Mahmut Aykurt, bir arabanın önünü kestiğini ve kardeşini öldürdüklerini söylediğini söylemişti. Hatta bu adamların Burhan'ın 45 Bin TL parası olduğunu bunun için boğazını kestiklerini söylemişti. Buna bir türlü inanmayan Müge Anlı ve izleyicileri ise Mahmut Bey'in anlattıklarına inanmamıştı. Ancak beklenen itiraf 24 Eylül günü ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında Mahmut Bey'in itirafıyla ortaya çıktı.



 MÜGE ANLI CANLI YAYINDA MAHMUT AYKURT'TAN ŞOK İTİRAF!


Müge Anlı 24 Eylül günü Mahmut Aykurt, Müge Anlı ve ekibine kardeşinin öldürdüğü konusunda bir senaryo uydurduğunu itiraf etti. Kimsenin önünü kesmediğini ve kardeşini öldürdüklerini söylemeyen Mahmut Bey, bunu polisin kendisiyle ilgilenmediği için yaptığını açıkladı. Bunun üzerine günlerdir kendisine inanmayan herkesi haklı çıkartan Mahmut Aykurt'a herkes "Kardeşini sen mi öldürdün?" sorusunu sordu. 

Ancak kardeşini öldürmediğini söyleyen Mahmut Aykurt'a artık kimse inanmamaya başladı. Çünkü Mahmut Bey, kardeşinin bulunması konusunda izlenecek yolu çarpıttı. 

Böylece Müge Anlı'nın günlerdir "Mahmut, telefon kaydı çıksın diye mi bunları uydurdun?" sorusu doğru çıktı.

Öte yandan Burhan Aykurt'un telefonundan atılan mesaj ise kafaları karıştırdı. Yalan söylediğini itiraf eden Mahmut Aykurt'un bu mesajı attığına inanan izleyiciler ise onun bu işin üzerine gidilmesin diye bunu yaptığını düşünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR