Müge Anlı bugünkü canlı yayını izle! Ayşe Altunbaş'a ne oldu? Kimle gitti? Nerede

ATV'nin çok sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Bugün yeni konuların ele alınmaya başlayacağı Müge Anlı'da Ayşe Altuntaş olayı merak uyandırdı. Peki Ayşe Altunbaş'a ne oldu? Kimle gitti? Nerede? İşte Müge Anlı bugünkü canlı yayının detayları..

Müge Anlı bugünkü canlı yayını izle! Ayşe Altunbaş'a ne oldu? Kimle gitti? Nerede
Yayın Tarihi: 4.09.2019 10:19:00

ATV'nin tam 12 yıldır ekranlara gelen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bu hafta yeni sezonuna merhaba dedi. Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programda ilk iki gün Palu ailesi olayı ve minik Leyla'nın cinayeti ele alınırken, bugün yeni dosyalar ele alınmaya başladı. İşte bu vakalardan biri ise Ayşe Altunbaş'ın kaybı oldu. Ayşe Hanım'ın kızı Fatma 44 gündür bulamadığı annesini aramak için Müge Anlı bugünkü canlı yayına katıldı. Hal böyle olunca Ayşe Altunbaş'a ne oldu? Kimle gitti? Nerede? Özellikle Ayşe Altunbaş kimdir? çok merak edildi. İşte detaylar...



MÜGE ANLI 4 EYLÜL AYŞE ALTUNBAŞ KİMDİR? 

42 yaşında ve 4 çocuk annesi olan Ayşe Altunbaş, Sultangazi'den 18 temmuz 2019 günü kayboldu. 44 gündür ortada olmayan Ayşe Hanım'ın kızının iddialarına göre bir adamla 4 aydır ilişkisi varmış ve bu şahıs Ayşe Altunbaş'ı ölümle tehdit ediyormuş. 


Bir sabah kızı Fatma'nın evinden çıkıp giden Ayşe Altunbaş bir daha geri dönmemiş. Annesi için çok endişelenen ve zorgünler geçiren Fatma ise annesinin bulmak için Müge Anlı'ya başvurmuş.



MUTLU KIYAR'IN BAŞINA NE GELDİ? MÜGE ANLI 4 EYLÜL

23 yaşındaki Mutlu Kıyar, sosyal medyadan Tuğçe isminde biriyle tanışmış ve sonrasında ailesine İzmir'e onun yanına gidiyorum diyerek ortadan kaybolmuş. 12 Ağustos'tan bu yana ortada olmayan Kıyar'ın ailesi ise çok endişeli. Evden gittikten 1 gün sonra banka hesabından 500 TL çeken Mutlu'nun hesabında sonrasında bir hareket yok.

Öte yandan Müge Anlı 4 eylül canlı yayına bağlanan Tuğçe, Mutlu ile sadece sosyal medyadan konuştuğunu ve kendisinin yanına gelmediğini söyledi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR