Müge Anlı 22 Şubat şaşırtıcı gelişme! Gençlerden tokat yiyen 95 yaşındaki Necati Dede stüdyoda

Düzce'de yaşayan 95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem, selamına karşılık vermeyen gençler tarafından darp edilmişti. İşte Müge Anlı 22 Şubat günü Mustafa Necati Erdem, stüdyoya yaşananları anlatmaya geldi. İşte detaylar...

Müge Anlı 22 Şubat şaşırtıcı gelişme! Gençlerden tokat yiyen 95 yaşındaki Necati Dede stüdyoda
Yayın Tarihi: 22.02.2019 11:02:00

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya bomba gibi düşen olay 22 Şubat günü Müge Anlı'ya taşındı.  Düzce'de kendisine selam vermeyen gençlere sitem ettiği için darp edilen 95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüş ve herkes yaşlı amcaya çok üzülmüştü.

İşte bu korkunç olayın mağduru  95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem, 22 Şubat günü Müge Anlı'ya konuk oldu. Yaşadığı olayı ve bu olaydan duyduğu üzüntüyü anlatan Necati Dede, hala bir özür bekliyor.

Yaklaşık bir asırlık hayatında daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığı söyleyen Necati Dede, gençlere bir şey demediğini sadece selam verdiğini söyledi. 


Müge Anlı 22 Şubat Necati Dede'nin anlattığına göre, yaşlı adam selam vermeyen gençleri serzenişte bulununca darp edildi. Yüzüne yumruk yiyen Necati Dede yumruğun etkisiyle yere yığıldığını söyledi.

Saygı duyulan biri olduğunu söyleyen Necati Dede, Müge Anlı 22 Şubat günü çok üzgün olduğunu canlı yayında anlattı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR