Mucize Doktor Selvi kimdir? Bihter Dinçel kaç yaşında nereli

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'un Selvi'si kimdir? Mucize Doktor dizisinde Selvi rolünde yer alan Bihter Dinçel kimdir? Mucize Doktor izleyicileri, ilk bölümü bu akşam yayınlanan dizinin Selvi karakterini canlandıran Bihter Dinçel'i araştırıyor. Bihter Dinçel kaç yaşında ve nereli?

Mucize Doktor Selvi kimdir? Bihter Dinçel kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 14:46:00

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor, heyecan dolu ilk bölümüyle bu akşam, 12 Eylül Perşembe yayınlanıyor! Dizi severler, Mucize Doktor dizisinin karakterleri arasında yer alan 'Selvi'yi araştırmaya başladı. Mucize Doktor Selvi kimdir? Selvi rolünü canlandıran Bihter Dinçel kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Ekranların sevilen güzel oyuncusu Bihter Dinçel, Mucize Doktor dizisiyle geri dönüyor. Daha önce Avrupa Yakası ve Geniş Aile gibi ses getiren dizilerde de rol alan Bihter Dinçel, Mucize Doktor dizisinde Selvi rolüyle izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler, Mucize Doktor dizisinin Selvi'si Bihter Dinçel'i araştırıyor.

Mucize Doktor Selvi Kimdir? Bihter Dinçel kaç yaşında ve NEreli


Mucize Doktor dizisinde Selvi rolüyle izleyeceğimiz Bihter Dinçel, 12 Mart 1982 Diyarbakır doğumlu. Güzel oyuncu Ege Üniversitesi'nde Felsefe bölümünü tamamlayıp BKM Mutfağa girdi. BKM Mutfakta yetişen Bihter Dinçel ardından Avrupa Yakası dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi. Kapıcı kızı Zeynep rolüyle Avrupa Yakası'nda yıldızı parlayan Bihter Dinçel ardından birçok dizide de rol aldı. 



Bana Sevmeyi Anlat ve Tehlikeli Karım dizilerinde de rol alan Bihter Dinçel, şimdi FOX Ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'da Selvi karakterini canlandırıyor.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR