Mucize Doktor Reytingleri nasıl? Mucize Doktor izlendi mi Tuttu mu devam edecek mi?

Fox TV'nin sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Mucize Doktor 12 Eylül perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Hem hastane temalı olması hem de çok özel bir noktaya değinmesiyle çok dikkat çeken Mucize Doktor dizisinin reytingleri nasıl? Mucize Doktor devam edecek mi? çok merak ediliyor.

Mucize Doktor Reytingleri nasıl? Mucize Doktor izlendi mi Tuttu mu devam edecek mi?
Yayın Tarihi: 12.09.2019 16:58:00

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği Mucize Doktor dizisi The Good Doctor adlı yabancı diziden uyarlanıyor. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Özge Özder, Murat Aygen ve Reha Özcan'ın paylaştığı dizi 12 Eylül perşembe akaşmı 1. bölümüyle ekranlara geldi. Zor bir günde ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin reytingleri nasıl? Mucize Doktor devam edecek mi? İzlendi mi tuttu mu? Erken final yapacak mı? çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimde yanıtladık.

Savant Sendromlu ve Otizmli bir doktorun yaşadıklarını ve hayat mücadelesini konu alan dizi gerek hikayesi gerek oyuncularıyla daha ilk duyurulduğu günden beri çok dikkat çekti. Öte yandan ekranlarda uzun zamandır hastane temalı bir dizinin olmayışı izleyicileri cezbederken dizinin entrikadan uzak farklı bir konuyu ele alması ise Mucize Doktor'un tutma şansını yükseltiyor. 



MUCİZE DOKTOR REYTİNGLERİ NASIL? İZLENDİ Mİ TUTTU MU

Mucize Doktor dizisinin ilk bölüm reytingleri şöyle; dizi Total'de 7,69 reytingle 1. sırada yer alırken, AB grubunda da 8,35 reytingle yine zirveye yerleşti. Rakiplerine adeta fark atan Mucize Doktor çok beğenildi. 

Ancak zorlu bir günde ekranlara gelen ve Bir Zamanlar Çukurova, Benim Tatlı Yalanım bir de Şampiyon gibi zorlu dizilerle rekabet olacak Mucize Doktor'dan beklentiler çok yüksek. Sezon boyunca Bir Zamanlar Çukurova ile zirve yarışına girmesi beklenen dizinin akıbeti ise birkaç bölüm sonra belli olacak.


Çünkü Mucize Doktor 4 5 bölüm boyunca ortalama altı reytingler alır ve istenilen furyayı yaratmazsa Fox TV dizinin gözünün yaşına bakmayacaktır. 



MUCİZE DOKTOR 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.



Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır. Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar. Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?

Mucize Doktor yeni bölümleriyle her perşembe Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR