Mucize Doktor Oyuncuları kimdir? Mucize Doktor konusu, nerede çekiliyor, Savant Sendromu

Mucize Doktor Oyuncuları kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanacak Mucize Doktor dizisi oyuncuları ve konusu ne? Mucize Doktor nerede çekildi? Mucize Doktor konusu ve hastalığı ne? Mucize Doktor dizisinde kim kimdir merak ediliyor. Sizler için Mucize Doktor ile ilgili tüm soruları yanıtlamaya çalıştı

Mucize Doktor Oyuncuları kimdir? Mucize Doktor konusu, nerede çekiliyor, Savant Sendromu
Yayın Tarihi: 12.09.2019 19:14:00

Mucize Doktor Oyuncuları kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanacak Mucize Doktor dizisi oyuncuları ve konusu ne? Mucize Doktor nerede çekildi? Mucize Doktor konusu ve hastalığı ne? Mucize Doktor dizisinde kim kimdir merak ediliyor. Sizler için Mucize Doktor ile ilgili tüm soruları yanıtlamaya çalıştık.

Mucize Doktor Dizisi Hangi diziden uyarlama?

FOX TV yeni dizisi The Good Doctor dizisinden uyarlanacak. Tıbbi drama dizisi için çekilen dizi 2 sezon ve 36 bölüm olarak Amerika Birleşik Devletlerinde çekildi. Türkiye'de MF yapım yapacağı dizi merak ediliyor.

Mucize Doktor Ali'nin hastalığı ne? Savant Sendromu nedir

Mucize Doktor isminden beklendiği gibi Otizm ve Savant Sendromu olan Ali'nin cerrahi hikayesi ekranlara taşınacak. Özel bir çocuk olan ve Savant Sendromuna yakalanan Ali'nin hikayesi ekranlara gelecek. Savant Sendromu Genel zeka düzeyi ortalama olsada bir anda 3-4 işe odaklanma hastalığıdır.

Mucize Doktor Hangi Köyde çekiliyor? Hangi Hastanede çekiliyor?

Mucize Doktor dizisi İstanbul ve Bilecik'te çekildi. Ancak Bilecik çekimlerine sadece Ali karakterini canlandıran Taner Ölmez yer aldı. Diğer oyuncular İstanbul'da özel hastanede yer aldı. Mucize Doktor dizisi Dereköy, Gülümbe, Başköy ve Küplü'e çekimleri tamamlandı. 

Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor?

Mucize Doktor köy sahneleri sonrasında İstanbul Pendik'te hastane çekimleri başladı. Medical Park hastanesinde çekimleri yapılıyor. Pendik İstanbul'da Medical Park hastanesi artık Mucize Doktor seti olacak.

Mucize Doktor Oyuncuları kimler?


Mucize Doktor Ali Vefa karakterini kim canlandırıyor? Ali Vefa gerçek adı ne, yaşı kaç? - Taner Ölmez canlandırıyor, 33 yaşında

Mucize Doktor Adil karakterini kim canlandırıyor? - Reha Özcan

Mucize Doktor Kıvılcım kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Kıvılcım rolünü Özge Özder canlandırıyor. 41 yaşındaki oyuncu Ankaralı.

Mucize Doktor Ferman kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Ferman karakterini Onur Tuna canlandırıyor. Çanakkaleli olan Onur Tuna, 34 yaşında. 

Mucize Doktor Nazlı kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Nazlı karakterini Sinem Ünsal canlandırıyor. 1993 doğumlu güzel oyuncu İzmir'li.

Mucize Doktor Beliz kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Beliz, karakterini Hazal Türasan canlandırıyor. 1985 doğumlu Hazal Türasan İstanbul'lu. 

Mucize Doktor Tanju kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Tanju karakterini Murat Aygen canlandırıyor. 1971 doğumlu Murat Aygen, Diyarbakır doğumlu.

Mucize Doktor Selvi kimdir? Kaç yaşında - nereli? Mucize Doktor Selvi karakterini Bihter Dinçel canlandırıyor. 1982 doğumlu oyuncu Diyarbakır doğumlu. 

Mucize Doktor Demir kimdir? kaç yaşında - nereli? Fırat Altunmeşe 1990 doğumlu. 

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor Güneş karakterini Korhan Herduran, Mucize Doktor dizisinde Çocuk Ali Vefa karakterini Adin Külçe canlandırıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR