Mucize Doktor nerede çekiliyor? Hangi ilde hangi hastanede

Fox TV'nin iddialı yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan dizinin nerede çekildiği de çok merak ediliyor. Herkes Mucize Doktor nerede çekiliyor? Hastanenin adresi belli mi gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Mucize Doktor nerede çekiliyor? Hangi ilde hangi hastanede
Yayın Tarihi: 13.08.2019 12:25:00

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, The Good Doctor adlı diziden uyarlanan hastane temalı dizi şimdiden çok merak ediliyor. Savant sendromu ve otizme sahip Ali Vefa adlı genç bir doktorun hayatını ve yaşadığı zorlukları anlatan hikayenin Eylül ayında Fox ekranlarında olması bekleniyor. Çekimleri de tüm hızıyla devam eden Mucize Doktor dizisinin seti nerede araştırılıyor. 

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu ve senaryosunuPınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizi yukarıda da söylediğimiz gibi uyarlama bir dizi. Bu nedenle orijinal hikayeye de sadık kalınıyor ve tabi mekan seçimleri de buna göre oluyor. 




Zaten ekibin ilk bölümü çekmek için tercih ettiği yer Bilecik oldu. Taşra'da doğan ve babası tarafından istenmeyen yetimhanede büyüyen Savant Sendromlu Ali'nin doktor olma macerası burada geçiyor. 

Dizinin devamı ise İstanbul'da çekilecek. Çünkü Ali'nin doktor olurken yaşadıklarını görüp ardından meslek hayatında neler yaşadığına tanık olacağız. İşte bu nedenle hastane de İstanbul'da seçildi. Anak diğer mekanlar tam olarak netleşmedi tek bildiğimiz çekimlerin Beykoz Sarıyer civarında yapılacağı...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR