Mucize Doktor ne zaman başlayacak Fox TV Hangi gün yayınlanacak

Fox TV'nin en iddialı yeni sezon dizilerinden olan Mucize Doktor'un 1. bölüm fragmanı yayınlandı. The Good Doctor adlı yabancı diziden uyarlanan Mucize Doktor ne zaman başlayacak belli oldu. Peki Mucize Doktor hangi gün saat kaçta başlıyor? Oyuncuları kimler? Konusu ne? İşte detaylar...

Mucize Doktor ne zaman başlayacak Fox TV Hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 31.08.2019 10:05:00

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in kaleme aldığı Fox'un iddialı dizisi Mucize Doktor'un yayın tarihi açıklandı. Mucize Doktor 1. bölümüyle 12 Eylül perşembe günü Fox TV ekranlarında başlıyor.



MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Bilecik'te doğan ve ağabeyi öldükten sonra babasının kendisini reddetmesiyle yetimhanede büyüyen Ali Vefa, savant sendromuna sahip. Tıp fakültesini birincilikle bitirdikten sonra Hayat Hastanesi'nde cerrahi asistanı olarak çalışmaya başlaması ve devamında yaşanacaklar konu alınacak.

Başrolünde Taner Ölmez’in yer aldığı dizinin kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor.




Mucize Doktor 1. bölüm fragmanında da Doktor Ferman cerrahi asistanlarıyla uğraşırken aralarından en çok dikkat çeken Ali Vefa olmuştur. Otizmi olması sebebiyle onun doktor olamayacağını düşünen Ferman, Ali'deki ışığı görünce onu asistanı olarak kabul ediyor. 



MUCİZE DOKTOR TUTAR MI?

Yayınlanan 2 tanıtımı da çok beğenilen Mucize Doktor dizisinde özellikle Taner Ölmez'in performansı göz dolduracak gibi görünüyor. Onur Tuna'ya da doktorluğu çok yakıştıran izleyiciler eğer senaryo sıkmaz ve aşırı drama bağlamazsa diziyi izleyecek gibi görünüyor.

Ancak dizi en zoru sezon reyting mücadelesi olacak çünkü perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz sezon tüm rakiplerini birer birer eledi. Bu yıl yeni dizilerin de başlayacağını varsayarsak perşembe akşamında rekabet kızışacak diyebiliriz.

Mucize Doktor 1. bölümüyle 12 eylül perşembe günü Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR