Mucize Doktor Güneş kimdir? Korhan Herduran kaç yaşında nereli

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'un Güneş karakteri kimdir? Mucize Doktor dizisinde rol alan Korhan Herduran kimdir? Kaç yaşında ve Nereli? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. Mucize Doktor Güneş karakterini sizler için araştırdık...

Mucize Doktor Güneş kimdir? Korhan Herduran kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 11:59:00

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor, ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden Mucize Doktor dizisinin karakterlerini araştırmaya başladı. Mucize Doktor dizisinde 'Güneş' karakteriyle izleyeceğimiz Korhan Herduran kimdir? Korhan Herduran kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı araştırılmaya başlandı. 

Fox TV ekranlarının ilk 'otizm' konulu doktor dizisi Mucize Doktor, 12 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Mucize Doktor dizisinde Güneş rolüyle izleyici karşısına çıkacak isim Korhan HErduran oldu. İzleyici de daha önce Düğün Dernek, Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi yapımlarda rol alan Korhan Erduran'ı araştırmaya başladı. 

Korhan Herduran Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?


Mucize Doktor dizisinde Güneş karakteriyle izleyeceğimiz Korhan Erduran, 1988 Antalya doğumlu. 31 yaşında olan genç oyuncu daha önce İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde komik karakterlerle izleyici karşısına çıkmıştı. 



MF Yapım yapımcılığında hazırlanan Mucize Doktor dizisinin Güneş'i de Korhan Herduran olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR