Mucize Doktor Ferman kimdir? Onur Tuna kaç yaşında nereli

Bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak Mucize Doktor dizisinin Ferman karakteri izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. İlk bölümü bu akşam yayınlanacak Mucize Doktor dizisinde yakışıklı oyuncu Onur Tuna'da rol alıyor. Onur Tuna, Ferman kimdir? Onur Tuna kaç yaşında ve nereli? Cevabı haberimizde.

Mucize Doktor Ferman kimdir? Onur Tuna kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 17:49:00

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle resmen start alan Mucize Doktor dizisi büyük ses getirdi! Mucize Doktor dizisinde rol alan 'Ferman' karakteri izleyicinin merakını çekmeyi başardı. Mucize Doktor izleyicisi heyecanla Ferman kimdir? Mucize Doktor Onur Tuna kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını arıyor.

FOX TV ekranlarında yeni başlayan Mucize Doktor dizisinde 'Ferman' karakterini canlandıran Onur Tuna, izleyiciler tarafından merak edildi. Onur Tuna kimdir, nereli, kaç yaşında? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Bu soruların yanıtı merak edildi. 

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Onur Tuna Kaç yaşında ve Nereli 


FOX TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'da Onur Tuna'da Ferman karakteriyle yer alıyor. Yasak Elma ve Cesur Yürek gibi dizilerde de rol alan Onur Tuna, şimdi de FOX ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'da Doktor Ferman olarak izleyici karşısına çıkacak.



Onur Tuna, son olarak Yasak Elma dizisinde Alihan rolündeydi. Yasak Elma'da rolü biten Onur Tuna, Mucize Doktor dizisine transfer oldu. 2 Temmuz 1985 doğumlu. 1.95 Boyu ve 87 kilo özellikleriyle yapılı biri olan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor dizisiyle başlamıştı. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR