Mucize Doktor dizisi perşembe akşamına damgasını vurdu! Meğer herkes bu diziyi bekliyormuş

Fox TV'nin iddialı yeni sezon dizisi Mucize Doktor dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Otizmli ve savana sendromlu Ali Vefa'nın hikayesini anlatan dizi herkesten tam not aldı. Hal böyle olunca Mucize Doktor beğenildi mi? Sosyal medyada nasıl yorumlar aldı? çok merak edildi. İşte detaylar...

Mucize Doktor dizisi perşembe akşamına damgasını vurdu! Meğer herkes bu diziyi bekliyormuş
Yayın Tarihi: 13.09.2019 12:27:00

Fox TV'nin MF Yapım imzalı yeni sezon dizisi Mucize Doktor, dün akşam ilk bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Özge Özder'in paylaştığı Mucize Doktor perşembe akşamına adeta damgasını vurdu. Hem Total hem AB grubunda reytingleri silip süpüren Mucize Doktor dizisi rakiplerini darma duman etti. Peki Mucize Doktor beğenildi mi? Sosyal medyada nasıl yorumlar aldı? Detaylar haberimizde...

The Good Doctor adlı diziden uyarlanan Mucize Doktor hem konusu hem oyuncularıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Daha ilk bölümden iddiasını ortaya koyan Mucize Doktor dizisi sezonun en başarılı işlerinden biri olacak gibi görünüyor. 



MUCİZE DOKTOR BEĞENİLDİ Mİ?

Dün ilk bölümü yayınlanan Mucize Doktor dizisinin hastane temalı olması izleyenlere özledikleri dizi temasını sundu. Uzun yıllardır ekranlarda bu tip bir dizi izlemediklerini söyleyen izleyiciler ise sosyal medyada dizinin oyuncularına da övgü yağdırdı.

Öte yandan dizinin otizmli bireyler için verdiği farkındalık mesajı herkesin çok hoşuna giderken, izleyenler dizinin sadece bu sebeple bile izleneceğini söylediler.




Ayrıca Murat Aygen ve Onur Tuna'nın tabiri caizse gıcık karakterleri istenilen etkiyi yaratırken Reha Özcan'ın iyiliği ve şefkati de herkesten tam not aldı.

Diziye "Bayıldım!", "Dizi dediğin böyle olur!", "Sadece anlatmaya çalıştığı şey için bile izlenir!", "Bunlar nasıl oyunculuklar böyle!" gibi yorumlar yapan izleyiciler reyting sonuçlarıyla da diziyi sevdiklerini gösterdiler.



TANER ÖLMEZ'E ÖVGÜ YAĞDI

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez'e ise övgüler yağdı. Taner Ölmez'in otizmli ve savant sendromuna sahip bir bireyi böyle ustalıkla canlandırması izleyenleri hem duygulandırdı hem de çok etkiledi. 

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN REYTİNGLERİ NASIL GELDİ?

Mucize Doktor dizisinin ilk bölümüyle Total'de 7,69 reytingle 1. sırada yer alırken, AB grubunda da 8,35 reytingle yine zirveye yerleşti. İddialı rakipleri Şampiyon ve Benim Tatlı Yalanım'a adeta fark atan dizi önümüzdeki hafta Bir Zamanlar Çukurova ile nasıl mücadele edecek izleyip göreceğiz...

Mucize Doktor 2. bölümüyle 19 Eylül perşembe akşamı Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR