Mucize Doktor Adil kimdir? Reha Özcan kaç yaşında nereli

Bu akşam FOX TV ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanacak Mucize Doktor dizisinde Adil kimdir? Fox TV'de Mucize Doktor izleyicisi, merakla Adil karakterini araştırıyor. Mucize Doktor'da rol alan Reha Özcan kaç yaşında ve nereli? Reha Özcan'ın Adil rolüyle ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Mucize Doktor Adil kimdir? Reha Özcan kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 16:55:00

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle resmen start alan Mucize Doktor dizisi büyük ses getirdi! Mucize Doktor dizisinde rol alan 'Adil' karakteri izleyicinin merakını çekmeyi başardı. Mucize Doktor izleyicisi heyecanla Adil kimdir? Mucize Doktor Reha Özcan kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını arıyor.

FOX TV ekranlarında yeni başlayan Mucize Doktor dizisinde 'Adil' karakterini canlandıran Reha Özcan, izleyiciler tarafından merak edildi. Reha Özcan kimdir, nereli, kaç yaşında? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Bu soruların yanıtı merak edildi. 

Mucize DOKTOR Adil Kimdir? Reha Özcan Kaç yaşında ve Nereli 


Reha Özcan, 1965 yılında Bayburt'ta doğmuştur. Aslen Boyabat’lıdır. Tam adı Ragıp Reha Özcan olan usta oyuncu birçok tiyatro oyunu ile dizi-filmde rol aldı. Çaresizlik, Gecenin Kraliçesi, Öyle ya da Böyle, Sen Benim Her şeyimsin, İstanbul Kırmızısı, Adı Efsane, Karadayı ve Suskunlar gibi dizi-filmlerde de yer alan Reha Özcan şimdi de Şampiyon dizisinde. 



Reha Özcan, yeni sezonda FOX ekrnalarının yeni dizisi Mucize Doktor'da Adil rolünde izleyici karşısına çıkacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR