Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Eylül FOX TV yeni bölüm tanıtımı

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'un 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor izleyicileri, büyük heyecana sahne olan 1. bölümün ardından 2. bölümü araştırmaya başladı. Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı araştırılıyor. Mucize Doktor 19 Eylül yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları

Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Eylül FOX TV yeni bölüm tanıtımı
Yayın Tarihi: 12.09.2019 21:26:00

Fox TV ekranlarında yeni başlayan Mucize Doktor dizisi yayınlanan ilk bölümüyle ses getirdi! İzleyici, Taner Ölmez'in başrolünde yer aldığı Mucize Doktor dizisini çok sevdi. İlk bölümüyle geçer not alan Mucize Doktor dizisi reytingleri de salladı! Mucize Doktor dizisi TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'u da geride bırakarak reytingin zirvesine yerleşti. Peki Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 2. bölümde neler olacak?

FOX TV ekranlarında yeni sezonun iddialı dizileri arasına giren Mucize Doktor dizisinin 1. bölümü 12 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı. Mucize Doktor dizisinin 2. bölümü ise 19 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. 

Mucize Doktor 1. Bölümde Neler Oldu?

Kore yapımı bir diziden uyarlama olarak yayınlanan Mucize Doktor dizisinde 'Otizmli ve Savant sendromlu' Ali Vefa'nın Doktor olma ve doktorluk hikayesi konu ediliyor. Adil Hocanı kanatları altında hayali doktorluğa erişen Ali Vefa, tüm ailesini ise kaybetmiştir. 


Ali Vefa, Tıp fakültesini bitirip Adil Hoca'nın başhekimliğindeki hastanede doktor olmak için kolları sıvıyor. Havalimanında bir hastaya yaptığı müdahaleyle onun hayatını kurtaran Ali Vefa, hastanede kurula geç kalıyor ve doktorluk hayali reddediliyor! 



Gazeteciler hastaneye geldiğinde tüm olay ortaya çıkıyor ve Ali Vefa, hastaneye asistan doktor olarak kabul ediliyor! Ali Vefa'nın doktorluk macerası da burada başlıyor! 

Mucize Doktor 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mucize Doktor dizisi 2. bölümüyle 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 20:00'da FOX TV ekranlarında olacak. 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR