Moskova'nın şifresi Temel nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve konusu

Karadeniz fıkralarının efsanevi karakteri Temel'in Moskova'daki hikayesini konu alan Moskova'nın şifresi Temel filmi nerede çekildi? Komedi filmi Moskova'nın şifresi Temel oyuncuları, oyuncu kadrosu ve konusu ne? Sizler için araştırdık...

Moskova'nın şifresi Temel nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve konusu
Yayın Tarihi: 18.06.2019 14:08:00

Serinin ikinci filmi olarak vizyona giren Moskova'nın şifresi Temel, bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Film severler, Moskova'nın Şifresi Temel filmi nerede çekildi? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var, Moskova'nın şifresi Temel filminin konusu ne? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Komedi türündeki Moskova'nın şifresi Temel, vizyona girdiği tarihte büyük ses getirmeyi başarmıştı. Gişede de büyük başarı elde eden Moskova'nın şifresi Temel, sinemanın ardından şimdide kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. 

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Moskova'nın şifresi Temel filminin çekimleri Türkiye'de, Karadeniz Bölgesi - Trabzon ilinde yapıldı. Bazı sahneler ise Rusya'nın başkenti Moskova'da çekilmiştir. 


MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sümela'nın şifresi Temel filminin devamı niteliğindeki Moskova'nın Şifresi Temel filminde Temel ve Zuhal evlenmiş ve mutlu şekilde hayatlarını sürdürmektedirler. Temel, daha önce bulduğu altınları polise verir. Ama Rus Mafyası, Temel'in peşini bırakmaz. Abromoviç, Temel'in peşinden Türkiye'ye gelir! Temel'i hedef alırken Zuhal'in saç tokasını vuran Abromoviç Moskova'ya döner ve Temel'de intikam için peşine düşer. Zuhal'in Temel'in gidişinden haberi yoktur. İstanbul'a deplasman maçına gittiğini söyleyen Temel, İntikamını'nı alabilecek mi? Zuhal, Temel'in yalan söylediğini anlar ve boşanmaya karar verir. Film bu konu üzerine birçok komediyi içeriyor.

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL OYUNCULARI

Filmin başrollerinde  Alper Kul,Ruhi Sarı,Aslıhan Güner,Salih Kalyon,Ayşegül Günay,İsmail Hakkı Ürün ve Çetin Altay gibi isimler yer alıyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR