Mine Tugay'ın Estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Mine Tugay'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı. Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösterilen Mine Tugay'ı görenler tanıyamadı. İşte Mine Tugay'ın estetiksiz görüntüleri sizlerle.

Mine Tugay'ın Estetiksiz hali sosyal medyayı salladı
Yayın Tarihi: 3.02.2019 15:49:00

Televizyonun en çok aranan yüzleri arasında yer alan Mine Tugay'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Medcezir dizisinde Ender karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu eski halini görenler gözlerine inanamadı. Şu anda 40 yaşına gelen Mine Tugay, eski görüntüleri gerçek mi yorumları yaptırdı.

Hem duruşu hem güzelliğiyle erkeklerin en beğendiği kadınlar listesinde hep zirvede yer alan Müge Tugay, sosyal medyada günün en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Estetiksiz güzel yok mu soruların akıllara geldiği Mine Tugay'ın değişimine gerçekten inanamayacaksınız.

Mine Tugay'ın estetiksiz hali




Mine Tugay kimdir?

1978 Konya doğumlu olan güzel oyuncu 1997 yılından beri ekranlarda yer alıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri arasında yer alan Tugay, sınıf arkadaşları Özgü Namal ve Özge Özberk gibi isimlerin yer aldığı sınıftan kovulmuştu. 

Birbirinden özel ve güzel projelerde yer aldıkdan sonra en büyük sıçraşıyı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rolüyle tanındı. Narkotik başkomseri Suna karakterine hayat veren ünlü oyuncu kadınların sesi olmayı başarmış ve çok sevilmişti.

Bu diziden sonra karıyerini zirveye çıkartacak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Bahar karakterine yön vermiş ve Medcezir dizisinde rekorlar kırmıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR