Milli Savunma Üniversitesi Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ başvuruları nasıl yapılır

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yüzlerce öğrenci MSÜ için tercih yaptı, artık tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor. MSÜ Tercih sonuçları açıklanma tarihi belli oldu mu, Askeri öğrenci adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor...

Milli Savunma Üniversitesi Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ başvuruları nasıl yapılır
Yayın Tarihi: 5.06.2019 21:21:00

Milli SAvunma Üniversitesi öğrenci adayları, tercih işlemlerini 17 Mayıs'a kadar tamamladı ve 17 Mayıs tarihi itibariyle tercih işlemleri sona erdi. Tercih yapan askeri üniversite öğrenci adayları şimdi de MSÜ tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Tercih yapan adaylar, tercih sonuç heyecanı yaşıyorlar. Peki MSÜ Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercihleri 2019 yılında 30 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi ve 17 Mayıs itibariyle tercih işlemleri sona erdi. Bu tarihten itibaren gözler MSÜ Tercih sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Adaylar tercih sonuçlarını merak etse de şuan için MSÜ tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz 2018 yılında MSÜ tercihleri 24 Nisan ile 11 Mayıs tarihleri arasında yapılmış ve 21 Haziran'da da tercih sonuçları açıklanmıştı. Bu sene MSÜ Tercih sonuçlarının 27-28 Haziran tarihlerinde açıklanması bekleniyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR