Merdiven Baba Filmi Nerede Çekildi? Merdiven Baba filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Merdiven Baba filmi, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Film severler, Merdiven Baba filmi nerede, ne zaman çekildi? Merdiven Baba filminin konusu ne ve oyuncuları kimler? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Merdiven Baba Filmi Nerede Çekildi? Merdiven Baba filmi konusu ve oyuncuları
Yayın Tarihi: 14.08.2019 13:34:00

Merdiven Baba filmi, bu akşam televizyonda izleyicisiyle buluşacak! Film severler, Merdiven Baba filminin detaylarını araştırmaya başladı. Merdiven Baba filmi nerede çekildi? Merdiven Baba filmi ne zaman, hangi yıl vizyona girdi ve Merdiven Baba filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Soruları araştırılıyor. 

Merdiven Baba filmi 2015 yılında vizyona girdi ve sinemanın ardından şimdi de televizyonda yayınlanmaya devam ediyor. Merdiven Baba filminin izleyicileri halen daha büyük bir ilgiyle izledikleri filmin detaylarını araştırıyor.

MERDİVEN BABA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Merdiven Baba filminin çekimleri, Hereke, Tavşancıl ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Filmin çekimleri toplam 5 hafta sürdü ve film, 2015 yılında vizyona girdi.


MERDİVEN BABA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Esra Dermancıoğlu ve Hacı Ali Konuk, Merdiven Baba filminde başrolleri paylaşıyorlar. Filmde diğer oyuncular Emin Gümüşkaya, Bengü Şen, Derya Beşerler, Duru Ok, Faruk Sofuoğlu ve Aşkın Şenol'da yer alıyor.

MERDİVEN BABA FİLMİNİN KONUSU NE?

Merdiven Baba filminde, Fazlı, çok silik ve "ezik" duran bir baba figürüdür. Ailesi de dahil herkes onun silik tipine alışmıştır ancak Fazlı, bir gün hurda bir kamyonet alır, bütçesi ona yetmiştir! Ama bu kamyonet biraz farklıdır. Uçakların iniş-kalkışlarında yolcuların inip binmesi için gerekli bir merdivene sahip olan kamyonet, Fazlı'yı herkesin gözünde bir "kahramana" dönüştürecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR