Memurlara Müjdeli Haber Geldi! QNB Finansbank Memurlara Özel Kredi Vereceğini Açıkladı

Bankalar sundukları kredi türlerini değiştirmeye devam ediyor.

Memurlara Müjdeli Haber Geldi! QNB Finansbank Memurlara Özel Kredi Vereceğini Açıkladı
Yayın Tarihi: 16.03.2023 16:18:00

Kamu çalışanları, son dönemin en beğenilen kampanyalarından bazılarına imza atan QNF Finansbank'tan bireysel kredi kullanabilecek. Peki QNB Finansbank devlet memurlarına ne kadar kredi veriyor?

QNB Finansbank 2023 Yılında İnanılmaz Kampanyalar Sunacak


QNB Finansbank 2023 yılında yeni müşteri kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam edecek. Banka, birçok sektöre verdiği kredilerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Promosyon ödemeleri, faizsiz nakit avansları, borç kapatma kredileri ve kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyaları ile banka yoğun ilgi görmektedir. Devlet memurları, QNB Finansbank'tan daha uzun vadeli ve düşük faizli özel kredi başvurusunda bulunabilirler. Peki QNB Finansbank üzerinden memur kredisi başvurusu yapılırken hangi kriterler sağlanmalıdır? Kampanya detaylarını sizler için derledik.

QNB Finansbank Memurlara Ne Kadar Kredi Veriyor?

QNB Finansbank, memur ve kamu çalışanlarının yoğun taleplerine cevap verebilmek için oluşturduğu paket kapsamında benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Kredinin detaylarına geçmeden önce Bankacılık Düzenleme Kurumu'nun 50.000 TL 24 ay faiz kısıtlamasını 70.000 TL 24 ay vade olarak değiştirdiğini belirtelim. Bu durumda QNB Finansbank, kamu çalışanlarına çeşitli faiz oranlı krediler sunabilecek. QNB Finansbank’ın memurlara sunduğu kredi detayları aşağıdaki gibidir. Bunlar:

Yeni müşteri olmalısınız.

Görüntülü görüşerek müşteri olma veya bankaya online veya mobil cihazdan katılma durumunda uygun faiz oranları ve 3 ay erteleme fırsatına sahip olacaksınız.

Mobil veya online şube başvuruları herhangi bir evrak gerektirmemektedir.

QNB Finansbank'ın Sunduğu Memur Kredisi İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

QNB Finansbank beş kredilik bir paketi bir araya getirdi. Memurların kredi başvurusu yapmak istediklerinde QNB Finansbank şubelerine gitmeleri veya bilgi almaları daha uygun olacaktır. QNB Finansbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplaması aşağıdaki gibidir. Bunlar:


Kredi Tutarı olarak 50.000 TL

Yirmi dört ay vade

Aylık Taksit Tutarı olarak 2.696,25 TL

Tam Ödenen Tutar olarak 64.710,25 TL

Faiz Oranı ise Aylık %2.696.25 TL

QNB Finansbank Düşük Faizli 30 bin TL Ödeme Yapacak

Bu ekonomik koşullarda vatandaşlar sürekli olarak nakit ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklarını düşünmektedir. Banka kredileri bu durumda halkın kaçış yolu haline geldi. Ancak, banka kredilerinin yüksek faiz oranları nedeniyle herkes geri adım atmaya çalışıyor. Sonuç olarak, insanlar bankalarda ihtiyaç kredisi faiz oranlarının ne olduğunu da merak ediyor. Vatandaşların özellikle yüksek faiz sorunlarını çözecek olan QNB Finansbank rakiplerini sollamaya devam ediyor. Hemen başvuranlara düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. Ek olarak üç aylık bir ödemesiz dönemin olduğunu da belirtmemiz gerekir. Acil talepleriniz için hızlı ve sorunsuz düşük faizli kredi almak için mutlaka banka ile görüşmelisiniz.

Finansbank'ın sunduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi programı, acil nakit ihtiyacı olanlar için hayat kurtarıcı olacak. QNB Finansbank'ın 36 ay vadeli ve 3 ay ödemesiz olmak üzere 10.000, 20.000 ve 30.000 TL aralığında kredi desteği sağlayacağı açıklandı. Bu banka, kredi notunuza göre uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi vermektedir.

QNB Finansbank Düşük Faizli Krediye Hemen Başvurabileceksiniz

Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında yapılan başvurular hızlı bir şekilde onaylanmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyasına 18 yaşını dolduran her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı katılabilir. Başvuruları inceleme süreci hızlıdır. Onay yanıtı, en kötü senaryoda bile genellikle aynı gün gelir. Kredi kullanma durumunuzun kredi notunuz ile uygun olup olmadığını asla düşünmenize gerek yok. Finansbank'tan tüm finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için hızlı kredi başvurusunda bulunmak için 3 ay ertelemesiz süreyi avantajlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR