Meltem Miraloğlu kimdir? Kimle evlendi? Meltem Miraloğlu nereli

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Hayat Devam Ediyor adlı dizide çocuk gelin rolüyle ünlenen Meltem Miraloğlu ABD'de 80 yaşındaki bir adam ile evlendi. hal böyle olunca Meltem Miraloğlu kimdir? Kimle evlendi? Meltem Miraloğlu nereli? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Meltem Miraloğlu kimdir? Kimle evlendi? Meltem Miraloğlu nereli
Yayın Tarihi: 8.10.2019 15:40:00

Meltem Miraloğlu kimdir? Kimle evlendi? arama motorunda en çok aranan sorular haline geldi. Bir dönem anlandırdığı çocuk gelin rolüyle hafızalara kazınan ve uzun süredir ortalarda olmayan Meltem Miraloğlu geçtiğimiz aylarda ABD'ye taşındığını burada dil eğitimi aldığını söylemişti. Kendine teklif gelmediği için böyle bir karar aldığını söyleyen Miraloğlu, ses sanatçısı Onur Akay'ın söylediğine göre kendiden 48 yaş büyük 80 yaşında Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlie evlenmiş. Haliyle bu haberlerden sonra Meltem Miraloğlu'nun hayatı çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık...



İddialara göre ABD'de dil okuluna devam eden Miraloğlu'nun eşi her gün kendisini lüks arabasıyla kursun önünden alıyor. Öte yandan güzel oyuncunun Türkiye’deki ailesi, yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmadı ama ailesi sonradan öğrendi.




MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

Meltem Miraloğlu 1987 Diyarbakır doğumludur. 2 yaşındayken ailesiyle İstanbul'a taşınmıştır. Küçük yaşlardan beri oyuncu olmak isteyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur.

Hayat Devam Ediyor adlı diziyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Adını Kalbime Yazdım, Kılıç Günü, Bir Bulut Olsam dizilerinde de yer almıştır.  2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı.

Yakın süreçte ABD'ye yerleşen güzel oyuncu kendisine teklif gelmediğini, dil öğrenmek içinde buraya yerleştiğini söylemişti. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR