Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında hangi programa katılmıştı?

Kısmetse Olur programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Geçirdiği estetiklerle ve çılgın tavırlarıyla çok dikkat çeken Melis, Batuhan Cimilli ile girdiği polemikle gündeme bomba gibi düştü. Hal böyle olunca Melis Buse Betkayan kimdir? çok merak edildi

Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında hangi programa katılmıştı?
Yayın Tarihi: 13.09.2019 10:43:00

Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında hangi programa katılmıştı?  soruları her yerde aranmaya başladı. Bugün Kanal D ekranlarının 2. Sayfa programına konuk olan Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur'da evlenen ve şimdilerde boşanmak üzere olan Batuhan Cimilli ile polemikle gündeme bomba gibi düştü. Batuhan'dan ölüm tehdidi aldığını söyleyen Melis Buse Betkayan ilginç çıkışlarıyla dikkat çekti. Peki Melis Buse Betkayan nasıl biri nasıl ünlü oldu?



MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

1992 yılında doğan Melis Buse Betkayan, aslen Sivaslı ama İstanbul'da yaşıyor. Kısmetse Olur programına katılan ve burdaki tavırlarıyla kısa sürede meşhur olan Melis aradığı aşkı bulamamıştı. Yarışmada Erdem'le yaşadığı aşkla çok konuşulan Melis Buse Betkayan, programın ardından yaptırdığı estetiklerle gündeme bomba gibi düşmüştü.




SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Son birkaç gündür de yarışmadan evlenen arkadaşları Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç için video çeken Melis, ardından kendisine cevap veren Batuhan'dan ölüm tehdidi aldığını söylemişti. Bibriblerine canlı yayında ağza alınmayacak şeyler söyleyen Batuhan ve Melis arasındaki gerilim davalık boyuta geldi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR