Mehmet Aydın Türkiye de mi? Tosuncuk Antalya da iddiası

Çiftlikbank ile binlerce vatandaşı dolandıran Mehmet Aydın Türkiye'de mi? Tosuncuk lakabıyla anılan Mehmet Aydın'ın kız arkadaşıyla yeni yat görüntüleri ortaya çıkmıştı. Mehmet Aydın nam-ı diğer Tosuncuk'un Antalya'da olduğu iddiaları gerçek mi?

Mehmet Aydın Türkiye de mi? Tosuncuk Antalya da iddiası
Yayın Tarihi: 6.07.2019 12:59:00

Çiftlikbank organizasyonu ile binlerce vatandaşı dolandıran ve milyonlarca dolarla Uruguay'a kaçan Mehmet Aydın, nam-ı diğer Tosuncuk'un geçtiğimiz gün lüks yat sefası yaptığı yeni görüntüleri ortaya çıkmıştı. Mehmet Aydın ve yanındaki kız arkadaşının yat keyfi yaptığı görüntülerin ardından, Tosuncuk Türkiye'de mi? Tosuncuk Antalya'da mı? Soruları soruluyor. 

Basına servis edilen lüks yat sefasına dair görüntülerin Türkiye Antalya'da çekilmiş olabileceği konuşuluyor. Mehmet Aydın ve kız arkadaşının ortaya çıkan yeni lüks yat fotoğraflarının, Mehmet Aydın'ın Uruguay'a kaçmadan önce çekildiği ve bu yüzden Türkiye Antalya'da olduğu tahmin ediliyor. 

MEHMET AYDIN TÜRKİYE'DE Mİ? TOSUNCUK ANTALYA'DA İDDİASI...


Çiftlik Bank ile 113 binin üzerinde vatandaşı dolandırarak milyonlarca dolarla yurt dışına kaçan Mehmet Aydın'ın Türkiye'de olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Mehmet Aydın için kırmızı bülten çıkarılmış ve dünyanın her yerinde aranıyor. Böyle bir süreçte Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye kendi isteğiyle elini kolunu sallayarak giriş yapabilmesi bile mümkün gözükmüyor. 

Mehmet Aydın ve karısının, Türkiye/Antalya'daki lüks yat sefasını, yurt dışına kaçmadan önce yaptıkları ve basına servis edilen bu fotoğrafların daha önceki bir tarihe ait olduğu düşünülüyor. 

Mehmet Aydın ve karısının sosyal medyada her gün lüks ve şatafat içindeki hayatı gözler önüne seriliyor. Mehmet Aydın (Tosuncuk) dolandırıcılıktan elde ettiği paralarla, karısıyla birlikte lüks içinde hayat sürüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR