Mehmet Ali Erbil müjdeli haber ablası Yeşim Erbil'den güzel haberler var

Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber. Sabah saatlerinde ablası Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıktığını duyurdu. Mehmet Ali Erbil hakkında güzel haberler geldi ve Mali yoğun bakımdan çıktı.

Mehmet Ali Erbil müjdeli haber ablası Yeşim Erbil'den güzel haberler var
Yayın Tarihi: 7.02.2019 11:05:00

Mehmet ali Erbil yoğun bakımdan çıktı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsme Olmaz programına konuk olan Yeşim Erbil, Mehmet ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Mehmet Ali Erbil artık sohbet edebiliyor, konuşabiliyor dedi. Yoğun bakımın hemen yanında olan MALİ, normal hayatına başlıyor ancak uzun süre yattığı için fizik tedavisi yapılıyor.

Mehmet ali Erbil cuma günü doğum günü

Hastanede olan Mehmet Ali erbil, eski eşleri sürekli olarak hastaneye geliyor. 8 Şubat cuma günü doğum günü olan Mehmet Ali Erbil'i eski eşleri asla yalnız bırakmıyor. Sürekli olarak selamlaşan ve aile gibi olan eski eşleri sahip çıkması MALİ için çok sevindirici bir haber.


Ablası doktor olan ve Profosör doktor Yeşim Erbil, tüm hastane boyunca sorumlulukları aldı. Hastane onu bir an bile yalnız bırakmayan Yeşim erbil, Mehmet ali Erbil için sürpriz açıklamalarda yaptı. Arada Lahmacun yiyebilen MALİ, yemek yemeye de başladı.

Mehmet ali Erbil hastaneden ne zaman çıkacak?

Hem kızları ham ablası hem oğlu hergün uğradığı MEhmet Ali Erbil, biraz daha zaman oldukdan sonra fizik tedavi biter bitmez ayağa kalkıp hastaneden çıkacak. Mantı, lahmacun gibi yiyecekleri çok yiyen MEhmet ali Erbil, kilo almaya da başladı. 15 kilo veren Mehmet Ali Erbil, yavaş yavaş kontrollü bir şekilde yemek yiyor ve dengeliyor.

Mehmet Ali Erbil, çok sevdiği televizyonda maç izlemeye devam ettiği söylendi. Bazen de belgesel bakıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR