Masterchef'te dostluk bozuldu! Yakın arkadaşlar birbirine girdi!

Masterchef All Star'da rekabet artınca yakın arkadaşların da arası bozuldu. Sergen - Tahsin, Barış - Kıvanç arasına kara kedi girdi.

Masterchef'te dostluk bozuldu! Yakın arkadaşlar birbirine girdi!
Yayın Tarihi: 29.08.2023 11:58:00

TV8'in fenomen yarışma programı Masterchef bu sene her sezonun en iyileriyle All Star olarak ekrana geliyor. 

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zana'nın yaptığı Masterchef All Star'da bu hafta dostluklar bozuldu. Yakın arkadaşların bugüne kadar birbirini koruduğu programda dostlukların arasına kara kedi girdi.

Masterchef Alll Star'da bugüne kadar hiç kavga etmeyen Sergen ve Tahsin, Kıvanç ve Barış'ın dostlukları dikkat çekiyordu. Kıvanç'ın yarışmaya dahil olmasıyla öyle ki şefler bile Barış'a "Abin geldi" şakası yapmıştı. Ancak Kıvanç ve Barış'ın dostluğuna nazar değdi. 


DOSTLUK BİTTİ

Masterchef All Star yeni bölümünde Kıvanç ile Barış'ın arasına kara kedi girdi. Kırmızı takım kaptanı olan Alican, Kıvanç ile birlikte yemek paylaşımında Barış'a yemek vermedi. Kıvanç'ın ise ortamı yumuşatma çabası geri tepti. Fragmanda yemeksiz kalan Barış'ın çok sinirlendiği görüldü. Kıvanç'la tartışan Barış'ın görüntüleri dostluk bitti dedirtti.

Masterchef All Star'da herkesle kavgalı olan ancak birbirileriyle dostluğu bozulmayan tek yarışmacı Sergen ve Tahsin kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR