Masterchef'de akıl almaz aşk başladı! Aşklarını herkesten gizleyen iki Masterchef yarışmacısı kim ? Acun Medya çalkalanıyor.

Masterchef'de akıl almaz aşk başladı ! Aşklarını herkesten gizleyen iki Masterchef yarışmacısı kim ? Acun Medya çalkalanıyor. Acun Medya ekibi ve Acun Ilıcalı dahil olmak üzere Survivor, MasterChef, O Ses Türkiye gibi TV 8'de yayınlanan programlarda aşk olaylarına sıcak bakılmıyor. Aşk yaşayan ikili

Masterchef'de akıl almaz aşk başladı! Aşklarını herkesten gizleyen iki Masterchef yarışmacısı kim ? Acun Medya çalkalanıyor.
Yayın Tarihi: 24.10.2020 12:42:00

Masterchef'de akıl almaz aşk başladı ! Aşklarını herkesten gizleyen iki Masterchef yarışmacısı kim ? Acun Medya çalkalanıyor. Acun Medya ekibi ve Acun Ilıcalı dahil olmak üzere Survivor, MasterChef, O Ses Türkiye gibi TV 8'de yayınlanan programlarda aşk olaylarına sıcak bakılmıyor. Aşk yaşayan ikili...

Masterchef, ilk sezonundan beri hiç bu kadar gündeme gelmemişti. Bu sezon hem yarışmacılarla, yarışmacıların geçmişleriyle, yaşanan olaylarla ve aşk dedikodularıyla gündemden düşmüyor. Masterchef 2020'de yaşanan olaylar, krizler dur durak bilmiyor. Böyle olduğundan dolayı da haliyle her gün gündeme gelmeye devam ediyor.

Masterchef'de yaşanan son olaylar ise, programda çıkan en son çıkan ifşalarla gündeme gelen Masterchef'in yayından kaldırılacağına dair bir dedikodu söz konusu oldu. Sonrasında yapılan açıklamarla da Masterchef'in yayından kaldırılmayacağına onun yerine Masterchef 2020 çekimlerine bir süreliğine ara verileceği söylendi. Masterchef 2020'de bu kez yaşanan olay gündeme şok etkisi yarattı ve bu kez üstü kapatılmayacağa benziyor.




Masterchef 2020 yarışmacılarının her biri ayrı ayrı gündeme oturan isimler oldu. Masterchef 2020'nin diğer yarışmacılara göre daha farklı bir şekilde öne çıkan yarışmacısı Ayyüce oldu. Ayyüce, yarışmadaki enerjisi, tatlı dili, sevimli suratı ve doğallığıyla en öne çıkan yarışmacı olarak kendini gösterdi. Masterchef 2020'nin başlaması ile beraber Ayyüce'nin hakkında ortaya birçok aşk dedikodusu atıldı. Bu zamana kadar Ayyüce ile ilgili ortaya atılan dedikoduların hepsi asılsızdı ve bu dedikoduların asılsız olduğu ortaya çıktı. Ancak bu dedikodulardan son çıkanın gerçek olma ihtimali çok yüksek.



Masterchef 2020'nin bir diğer çok konuşulan isimlerinden olan yarışmacısı, erkek yarışmacılardan biri. Masterchef'de erkek yarışmacılar arasından adından en çok bahsettiren ve yakışıklılığı, farklı tarzıyla Emir'di. Yüz hatları ve tarzıyla alışılmışın dışında olan ve birçok kişiyi kendine hayran bırakan ve Masterchef 2020 henüz başlamamışken sadece tanıtım ekranında gören izleyiciler, sosyal medyadan Emir'e övgü dolu sözler ve iltifatlar yağdırmıştı. Masterchef Ayyüce ve Emir'in program esnasında yaptıkları izleyenleri şok etti. Birçok kişi sosyal medyada bu aşkı kanıtladı.



Masterchef izleyicileri geçmiş bölümlerde Ayyüce ve Emir'in arasında geçen diyaloğu fark etmiş ve aralarındaki samimiyet dikkatlerden kaçmamış. Masterchef 2020'nin o bölümünde, Ayyüce; "Emir, gel sana bir şey göstereceğim" diyor ve bu konuşmanın hemen ardından Emir; "Şov mu yapacaksın" diyor. Buna cevap olarak ise Ayyüce "Aynen gel" diyerek Emir'e cevap veriyor. Tam bu konuşma esnasında Ayyüce'nin Emir'e çok güzel oldu diyerek gülümsemesi aşk dedikodularını ortaya atan adım oluyor. Bu ilk hamleden sonra ise ikili daha sık yan yana görülmeye başlanıyor. Ayyüce'nin Emir'e bakışları, Emir'in Ayyüce'ye bakışları izleyen herkesi şüphelendirdi. Youtube'da her 2 isim için birbirinden farklı birçok video paylaşıldı. Daha çok adımların Emir tarafından atıldığı düşünülüyor. Ancak birkaç kişi tarafından Ayyüce'nin de bu durumda istekli olduğunu kanıtlayan videolar ve paylaşımlar yaptı. Özellikle, bir yarışmanın bitiminde birbirlerine sarılmaları ise herkesi şoke etti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR