Masterchef Sinan Kabaktaş kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Masterchef'in yeni sezonu başladı. İki gündür ön eleme turunun yapıldığı yarışmada Sinan Kabaktaş çok dikkat çekti. Jüri üyesi Danilo Zanna'ya elleriyle yemek yediren Sinan Kabaktaş kimdir? Daha önce hangi yarışmaya katıldı? Ne iş yapıyor? çok merak edildi.

Masterchef Sinan Kabaktaş kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor
Yayın Tarihi: 20.08.2019 13:03:00

Tv8 ekranlarında yeni sezonu başlayan Masterchef'de ön eleme turu devam ediyor. Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu yarışmanın 2. bölümüne Sinan Kabaktaş damgasını vurdu. Hal böyle olunca Masterchef Sinan Kabaktaş kimdir? Nereli kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.

Tavuk pilav yaparak jüri karşısına çıkan Sinan Kabaktaş daha önce Yemekteyiz'e de katılmış ve yarıştığı haftaya damgasını vurmuştu. Masterchef'de de ilginç hal ve hareketleriyle dikkat çeken Kabaktaş, yaptığı yemeği Danilo Zanna'ya elleriyle yedirdi.



MASTERCHEF SİNAN KABAKTAŞ KİMDİR?


Sinan Kabaktaş, 31 yaşında ve bir otelde kat görevlisi olarak çalışıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'deki davranışlarıyla olay olan Sinan Bey aslen Sivaslı. Daha önce animatörlük de yapan Sinan Kabaktaş, ‘bendeki keramet inanç ve el hüneri” söylemleri ve yemeği yetiştirememesi ile çok dikkat çekti.

Mehmet Şef Sinan'a evet derken, Somer Şef hayır dedi, Danilo ise evet dedi ve Sinan Kabaktaş tur atladı. 

MASTERCHEF'DE SİNAN'IN SEÇİLMESİNE TEPKİ YAĞDI!

Masterchef 2. bölümde çok daha iddialı tabaklar olmasına rağmen Sinan Kabaktaş'ın tavuk pilavla tur atlaması izleyenleri kızdırdı. Sosyal medyadan duruma sert çıkan izleyiciler, reyting uğruna böyle şeyler yapılmasının programın kalitesini düşürdüğünü söylüyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR