MasterChef Rıfat yurttaş kimdir? Kaç Yaşında nereli

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te 14 yarışmacı arasına kalmayı başaran Rıfat Yurttaş kimdir? Masterchef izleyicisi Rıfat Yurttaş kimdir? Masterchef Rıfat Yurttaş Kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını araştırıyor. Masterchef Türkiye yarışmacısı Rıfat Yurttaş'ı hazırladık...

MasterChef Rıfat yurttaş kimdir? Kaç Yaşında nereli
Yayın Tarihi: 2.09.2019 12:36:00

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te son 14 yarışmacı belli oldu! Elemelerin ardından, Masterchef Türkiye'nin yeni sezonunda ter dökecek yarışmacılardan biri de Rıfat Yurttaş oldu. Masterchef izleyicisi, Masterchef Rıfat Yurttaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Masterchef Türkiye, yeni sezonda Mehmet, Somer ve Danilo şeflerin liderliğinde heyecan dolu bölümleriyle ekranlarda olacak. Kıran kırana ve dişe diş mücadelelerin yaşanacağı Masterchef mutfağında mücadele edecek isimlerden biri de Rıfat Yurttaş oldu! Kendine has tarzı, gözlükleri ve stiliyle dikkatleri çeken yarışmacı Rıfat Yurttaş'ın özel hayatına dair detaylar haberimizde.

Masterchef Rıfat Yurttaş Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?




Masterchef'te son 14'e kalmayı başaran Rıfat Yurttaş, 27 yaşında. Hem eğitmenlik hem de aşçılık yapan Masterchef Türkiye yarışmacısı Rıfat Yurttaş, Masterchef'e Çeşme'den katılıyor.

Kendine has stili ve 'gözlükleriyle' dikkatleri çekmeyi başaran Rıfat Yurttaş, iddialı yarışmacılardan bir tanesi. Mehmet Şef, kendisiyle çok ilgilenip, onun gözlüklerini de taktı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR