Masterchef potaya kim girdi? 9 Eylül Eleme adayı kim oldu? İşte Masterchef son bölümde yaşananlar

Masterchef eleme potasına kim düştü? sorusu her yerde aranmaya başladı. Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef 9 Eylül pazartesi akşamı 10. bölümüyle ekranlara geldi.Eleme adayının belli olduğu bölümde Masterchef potaya kim girdi? çok merak edildi. İşte Masterchef son bölümde neler oldu

Masterchef potaya kim girdi? 9 Eylül Eleme adayı kim oldu? İşte Masterchef son bölümde yaşananlar
Yayın Tarihi: 10.09.2019 00:57:00

Masterchef 9 Eylül pazartesi akşamı 10. bölümüyle ekranlara geldi. Dışarda takım oyununa giden kırmızı ve mavi takım teknede balık menüsü hazırladı. Ardından kaybeden takım dokunulmazlık için ecel terleri döktü. Hal böyle olunca Masterchef son bölümde neler oldu? Masterchef eleme potasına kim düştü? 9 Eylül akşamı eleme adayı kim? çok merak edildi. Biz de sizlere Masterchef yeni bölümde neler oldu tüm detaylarıyla haberimizde derledik...

Masterchef'in pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde Rıfat'ın kaptanı olduğu mavi takım ve Orhan'ın kaptanı olduğu kırmızı takım teknede ızgara deniz levreği, deniz börülcesi, patlıcan salatası, atom, roka salatası ve tahin helvası yapmak için hünerlerini sergiledi. Ardından jüri üyeleri ve Tv8 çalışanlarının tattığı yemeklerin galibi 34 oyla mavi takım oldu. Böylelikle takım oyunun kazanan mavi takım rahat ederken, kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfakta ter döktü. 

MEHMET ŞEF ÇİLEDEN ÇIKTI 

Tekneden uyarılarını dinlemeyen yarışmacılara çok sinirlenen Mehmet Şef, son bölümde adeta çileden çıktı. Masterchef adaylarını sert bir dille uyaran Mehmet yalçınkaya önümüzdeki bölümlerde daha çok sinirlenecek gibi görünüyor. 




MASTERCHEF POTAYA HANGİ YARIŞMACILAR DÜŞTÜ? 9 EYLÜL

Takım oyununu kaybeden Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa gitti, bu etapta şeflerin isteği üzerine 3 farklı tavuk yemeği yapan yarışmacılar arasından Mustafa sıyrıldı ve birinci oldu. 

Ardından bir takım arkadaşını potaya yollayan Mustafa tercihini Nalan'dan yana kullandı. Takım kaptanı Orhan ise yapılan oylama sonunda Eda'yı potaya yolladı. Yani Masterchef potaya düşen isimler 9 eylül akşamında Nalan ve Eda Oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR