Masterchef Murat Tokmak Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de son 14'e kalmayı başaran Murat Tokmak kimdir? Masterchef izleyicileri Murat Tokmak'ı yakından tanımak istiyor. Masterchef Murat Tokmak kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

Masterchef Murat Tokmak Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:00:00

Masterchef Türkiye'de son 14'e kalmayı başaran Murat Tokmak kimdir? Masterchef izleyicileri Murat Tokmak'ı yakından tanımak istiyor. Masterchef Murat Tokmak kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te yarışmacılar belli oldu. Zorlu eleme turlarının ardından son 14'e kalan isimler ortaya çıktı. Masterchef Türkiye'nin yeni sezon yarışmacılarından biri de Murat Tokmak oldu! Masterchef Murat Tokmak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor? Bu soruların yanıtı merak edildi.

Masterchef Murat Tokmak Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli


Daha önce Trabzonspor futbol takımında aşçılık yapan ancak yeni gelen yönetim ve yapılanmayla işten ayrıldığını söyleyen Murat Tokmak, şefleri etkilemeyi başararak son 14'e kaldı. Masterchef'in iddialı yarışmacılarından Murat Tokmak, Yusuf Yazıcı'nın en çok menemen sevdiğini söylemişti. Abdülkadir Ömür'ün ise yemek ayırt etmediğini ekledi.



Masterchef Murat Tokmak, 29 yaşında ve yarışmaya Trabzon'dan katılıyor. Evli ve 2 çocuk babası. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR