Masterchef kim veda etti? 19. bölümde neler yaşandı? İşte Masterchef 24 Eylül akşamı yaşananlar ve elenen isim

Tv8'in çok sevilen yarışma programı Masterchef 24 Eylül salı akşamı 19. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın son takım oyunu oynanan programda ardından eleme heyecanı yaşandı. Haliyle Masterchef son bölümde neler oldu? Elemeye kimler kaldı? Hangi yarışmacı elendi? her yerde aranmaya başladı.

Masterchef kim veda etti? 19. bölümde neler yaşandı? İşte Masterchef 24 Eylül akşamı yaşananlar ve elenen isim
Yayın Tarihi: 25.09.2019 00:14:00

Masterchef 24 Eylül salı akşamı neler oldu? Masterchef hangi yarışmacı elendi? her yerde aranmaya başladı. Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Masterchef'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Bugün stüdyoda son takım oyununun oynandığı yarışmada ardından eleme heyecanı yaşandı. Dün oynanan dokunulmazlık oyunuyla potaya giren Güzide ve Faruk Batuhan'ın ardından kimler eleme adayı oldu? Haftanın son takım oyununu kim kazandı? 24 Eylül dokunulmazlığı hangi yarışmacı aldı? Bu hafta Masterchef'e kim veda etti? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevabı haberimizde...

Yeni sezonda tüm hızıyla devam Masterchef, heyecan dolu mücadeleleri ve birbirinden lezzetli yemekler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu program 24 Eylül salı günü 19. bölümüyle ekranlara geldi.



MASTERCHEF SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dün Güzide ve Faruk Batuhan'ın ilk eleme adayları olmasının ardından son bölümde bir takım oyunu daha oynandı. takımlardan sokak lezzetlerinden midye dolma, arnavut ciğeri, tavuklu pilav, balık ekmek ve halka tatlısı yapmasını isteyen şefler süre bittiğinde yemekleri tattı. Ancak haftanın son takım oyununu da kazanan Kırmızı takım oldu. Böylece bir kez daha kaybeden Mavi takım dokunulmazlığa gitti.




Masterchef 24 Eylül akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Mavi takım yarışmacıları Somer Şef'in tarifi olan Pavlova tatlısını yaptılar. Şefin tatlısına en yakın tatlıyı yapan ve dokunulmazlığı alan ise Rıfat oldu. Ardından konsey heyecanı yaşanan programda Müge ve Batuhan da eleme adayı olarak arkadaşları tarafından seçildiler.



24 EYLÜL MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Eleme anlarının gelip çattığı yarışmada Batuhan, Müge, Güzide ve Faruk Batuhan; Danilo Şef'in içi karnıyarık dolgulu raviolisine en yakın tabağı 40 dakika içinde yapmaya çalıştılar. Yarışmada kalmak için ter döken yarışmacıların hiçbiri ıspanaklı olanı yapmayı başaramasa da potadan ilk çıkan Batuhan oldu.

Ardından Güzide de yaptığı tabakla devam etmeye hak kazanırken, son iki tabak Faruk Batuhan ve Müge'ninki oldu. 

Fakat raviolisi hem çok kalın olan hem de domates sosu şefinkine hiç benzemeyen Müge yarışmadan elendi. Böylece Masterchef 24 Eylül veda eden isim Müge oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR