Masterchef kim elendi? Dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Masterchef 2 Eylül pazartesi akşamı 7. bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık heyecanı ve eleme adaylarının belli olduğu yeni bölümde neler oldu çok merak ediliyor. Herkes Masterchef kim elendi?Dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı? diye aramaya başladı.

Masterchef kim elendi? Dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı
Yayın Tarihi: 3.09.2019 00:42:00

Tv8'in iki sezondur devam eden yemek yarışması Masterchef'de bugün dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu Masterchef'in ilk eleme adayaları 2 eylül akşamı belli oldu. Hırs, rekabet ve lezzetin doruğa ulaştığı Masterchef kim elendi? Yeni bölümde neler yaşandı? Eleme adayları hangi yarışmacılar oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı?  çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.



MASTERCHEF 2 EYLÜL YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dokunulmazlık mücadelesinin yaşandığı Masterchef'te yarışmacılar bugün de kırmızı ve mavi takım olarak yarıştılar. Kırmızı takımın kaptanı Onur olurken, mavi takımın kaptanı Suna oldu. 3 farklı yemekle dokunulmazlığı almak için yarışan takımlarda Onur kaptanlığın hakkını veremezken, Suna'nın tramisuyu pişirme kabında jüriye sunması olay oldu. Suna'nın bu hamlesiyle mavi takımın bir yemeği kabul edilmezken, ilk dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Ardından bireysel dokunulmazlık için tezgahlara geçen mavi takım, Mehmet şefin özel yemeğini pişirdi. Yemeklerin tadımı sırasında tüm yarışmacılar sos konusunda büyük sıkıntı yaşarken, sosu olması gereken gibi yapan Suna bireysel dokunulmazlığı aldı.




MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Suna, takımda uyumlu çalışmadığı ve rakip gördüğü Ekin'i ilk eleme adayı olarak potaya yolladı. Suna'nın bu kararına takım arkadaşları çok kızdı. Çünkü takımı dokunulmazlığa Suna sürüklemiş sonrasında da en iyi yemeği yapıp kendini kurtarmıştı. Bir de takımın iyi yarışmacılarından Ekin'i potaya yollayınca herkesin sinirleri gerildi.

İkinci eleme adayı ise takım oylaması sonucu en çok adı yazılan Eda oldu. Yani Masterchef kim elendi henüz bilemiyoruz ama yarın Eda ve Ekin elenmemek için son yemeklerini yapacak. Mehmet Şef'in sözü gibi "Şef son tabağa kadar şeftir" en iyi yemeği yapamayan Masterchef'te elenen ilk yarışamcı olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR