Masterchef hangi takım kazandı? 1 Eylül son bölümde neler oldu

Tv8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması Masterchef dün yani 1 Eylül pazar akşamı 6. bölümüyle ekranlara geldi. İlk takım yarışmasının yapıldığı programda neler oldu çok merak ediliyor. Herkes Masterchef hangi takım kazandı? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Masterchef hangi takım kazandı? 1 Eylül son bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 2.09.2019 10:44:00

Tv8 ekranlarında iki sezondur yayınlanan Masterchef yeni sezonunda da büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Ön eleme turunun bitmesiyle maratonun tamamen başladığı Masterchef  son bölümde neler oldu? Masterchef hangi takım kazandı? 1 Eylül çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu yarışmada son 14 yarışmacının kalmasıyla gerçek yarış başladı. Peki Masterchef'de dün neler oldu?



MASTERCHEF DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU?


Ön eleme turunun bitmesiyle takım oyunları ve bireysel yarışların başladığı Masterchef 1 Eylül pazar akşamı kaptanlık yarışı ve akabinde takım oyunu oynandı.

Masterchef yarışmasında ilk kaptan Suna Aydın oldu. Ardından takımların seçildiği yarışmada kırmızı ve maki takım jürinin isteği üzerine 4 çeşit yemek yaptı. Takımlar dünkü bölümde bakla çorbası, perde pilavı, islim kebabı ve kompostodan oluşan menü ile jüriye sundular.

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI? 1 EYLÜL 

Yemekleri tadan jürinin kararını Somer Şef açıkladı ve Masterchef 1 Eylül kazanan ekip mavi takım oldu. Bugün de eleme heyecanının yaşanacağı yarışmada 14 yarışmacı da eleme potasına düşmemek için canla başla mücadele edecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR