Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Nereli mesleği ne

Tv8 ekranlarının fenomen yemek yarışması Masterchef'in yeni sezonu başladı. Ön eleme turunun bittiği lezzet yarışmasında son 14'e kalan yarışmacılar belli oldu. Haliyle bu isimler de çok merak edildi. Peki Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Nereli? İşte detaylar...

Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Nereli mesleği ne
Yayın Tarihi: 1.09.2019 14:35:00

Tv8'de iki sezondur ekranlara gelen Masterchef'de yeni sezon tüm hızıyla devam ediyor. İki haftadır ön eleme turunun tamamlandığı yarışmada as yarışmacılar belli oldu. Şimdiye kadar ellerinin lezzetlerini konuşturan isimler artık ecel terleri dökecek. İşte bu isimlerden biri olan Ekin Eylem Ulaş da çok merak edildi. Herkes Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Ne iş yapıyor? sorusuna yanıt aramaya başladı. Detaylar haberimizin devamında...



MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ KİM?


Masterchef'in son 14 yarışmacılarından olan Ekin Eylem Ulaş, aşçı. 12 yıldır profesyonel olarak mutfakta çalışan Ekin bey, aslen Elazığlı. 31 yaşında olan ve Bursa'da doğan Ekin Eylem Ulaş, yarışmaya İstanbul'da yarışıyor. 

Gezmeyi çok seven Ulaş; tam 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezmiş. Fenerbahçeli olan Ekin Eylem Ulaş, Masterchef'e önce kendisini Türkiye'ye sonra da dünyaya kanıtlamak için katılmış.

Ön eleme turunda ilk olarak bezelyeli ve lute soslu somon yapan Ekin Eylem Ulaş, şeflerden ikinci tur onayını aldı. Ardından da sebzeli krep yaparak rakiplerini eledi ve son 14'e kaldı. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR