Masterchef dün hangi takım kazandı? Masterchef dünkü bölümde neler oldu

Tv8'in fenomen yarışma programı Masterchef, 15 Eylül pazar akşamı 13. bölümüyle ekranlara geldi. Kaptanlık oyunu ardından da ödül oyunu mücadelesi yaşanan programda rekabet had safhadaydı. Haliyle Masterchef dün akşam neler oldu? Masterchef takım oyunu kim kazandı? her yerde aranmaya başladı.

Masterchef dün hangi takım kazandı? Masterchef dünkü bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 16.09.2019 09:40:00

Masterchef dün hangi takım kazandı? Masterchef dünkü bölümde neler oldu? Kaptanlık yarışını hangi yarışmacı göğüsledi? Ödül oyununu kırmızı takım mı mavi takım mı aldı? soruları Masterchef'in dün akşam yayınlanan 13. bölümünden sonra her yerde aranmaya başladı.

15 Eylül pazar akşamında Masterchef'de heyecan doruktaydı. Kaptanlık mücadelesi ve sonrasında ödül oyunu heyecanı yaşanan yarışmada en iyi mantıyı yapan yarışmacı kaptan oldu.



DANİLO'NUN TÜRKÇE ÇIKIŞI OLAY OLDU


Mnatıların tadımı sırasında Batuhan, çıtır mantı yaptı. Ancak mantıyı derin yağda kızarttım demek yerine deep fry yaptım diye anlatması Danilo Zanna'nın tepkisine neden oldu. Kendisi İtalyan olan Danilo Şef " Deep fry ne burası Türkiye, Türkçe'sini söylesene bunun" diyerek herkesin takdirini kazandı. 

Öte yandan yaptığı mantıyla kaptanlık yarışının galibi olan Cemre mavi takımın kaptanı olurken, Cemre'nin seçimiyle Batuhan kırmızı takımın kaptanı oldu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 15 EYLÜL 

Ardından oynanan ödül oyununda, Kırmızı ve mavi takım en iyi vegan menüyü hazırlamak için ellerinden geleni yaptılar. Kazananı Somer Şef, açıkladı ancak bu sırada jürinin iki takımında altışar tabak hazırlamasını az bulduklarını söyledi. 

Sunumlar sırasında kırmızı takımın tatlısını yakması ve yanık tatlıyı şeflerin tadımına sunması büyük tepki çekerken, Vegan menünün galibi mavi takım oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR