Masterchef Cemre Uyanık Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli

Masterchef Türkiye yarışmasında 14 yarışmacı arasına kalmayı başaran Cemre Uyanık, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Masterchef izleyicisi, Masterchef Cemre Uyanık Kimdir? Cemre Uyanık kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Masterchef Cemre Uyanık Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli
Yayın Tarihi: 2.09.2019 12:55:00

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te büyük heyecan başlıyor! Elemelerin tamamlanmasının ardından artık takım oyunları ve dokunulmazlık mücadeleleri start alıyor! Masterchef'te 14 yarışmacı arasına kalmayı başaran Cemre Uyanık da izleyiciler tarafından merak edildi. Masterchef Cemre Uyanık Kimdir? Cemre Uyanık kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

Masterchef Türkiye yarışmasında ilk eleme turunda yanlış anlaşıldığını söyleyen ve şeflerden tepki almasına rağmen 3 evetle tur atlayan Cemre Uyanık, ikinci turda da 3'lü elemeden başarıyla çıktı. 


Masterchef Cemre Uyanık Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Cemre Uyanık 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun.

Masterchef Cemre Uyanık, kırmızı takımda mücadele ediyor. Kendisi, Mavi takımın 'karanlık' olduğunu söyleyip orada ego savaşlarının yaşanabileceğini ve kırmızı takımda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR