MasterChef Beray Berrin Dinç kimdir? Nereli kaç yaşında

Masterchef yeni sezon yarışmacısı Beray Berrin Dinç kimdir? TV8'in sevilen yarışması Masterchef'de yeni sezon yarışmacıları arasında yer alan Beray Berrin Dinç araştırılıyor. İzleyiciler, Beray Berrin Dinç kimdir, nereli? Kaç yaşında? Bu soruların yanıtını merak ediyor.

MasterChef Beray Berrin Dinç kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 14.08.2019 15:55:00

Geçtiğimiz sezon heyecan ve gerilim dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen MasterChef yarışması, 2. sezonuyla başlıyor! Bu Pazar, 2. sezon 1. bölümüyle geri dönecek Masterchef yarışmasının yarışmacıları da belli oluyor. Masterchef yarışmasında yarışacak Beray Berrin Dinç kimdir? Beray Berrin Dinç kaç yaşında, nereli? Bu sorular yanıt arıyor.

Geçtiğimiz sezon, gerilimli ve bol heyecanlı anlara sahne olmuş, Masterchef yarışması, Türk izleyicisi tarafından çok sevilmişti. Yeni sezonda da aynı heyecan ve aksiyonla geçmesi beklenen Master Chef yarışmasının yarışmacıları arasında yer alan Beray Berrin Dinç merak edildi. İzleyiciler, Beray Berrin Dinç kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Bu soruların yanıtını merak etti.

Masterchef Beray Berrin Dinç Kimdir? Kaç Yaşında, Nerelidir?

Masterchef yeni sezon yeni yarışmacısı Beray Berrin Dinç, 25 yaşında. Marmarisli olan güzel yarışmacı Beray Berrin Dinç, İstanbul Maltepe'de bir kafenin sahibi. Yarışmaya çok yakışacağını düşündüğü için katıldığını aktaran Beray Berrin Dinç, iddialı tavırlarıyla dikkat çekiyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR